Torej problem je sledeč.
Imam Megane Coupe l98, 90KM. Avto je pravkar dosegel številko 110k km. Sem tretji lastnik ampak drugi ga je imel v lasti skoraj celo dobo. Avto imam že 2 leti in nasplošno sem z njim izredno zadovoljen edino včasih imam težavo in sicer - Ne Vžge. To se pojavlja čisto naključno. Na primer:
Včeraj je brez problema vžgal. Danes mi sploh noče. Dobra stran je da če ga več časa verglam mi naposled tudi vžge, ampak kakšen krat pa ga lahko verglam pol ure in ne bo vžgal. Vergla normalno, tekoče ( ni slab akumulator ). Zanimivo je dejstvo da če mi enkrat vžge in naprimer grem v trgovino , in ko pridem nazaj mi vžge v prvo.
Že 2 leti nazaj ko sem kupoval avto mi je lastnik rekel da bom moral zamenjati svečke. Do sedaj jih še nisem ampak dvomim da bi to lahko bil problem ( sem jih pa "spucal" ).
Recimo kakšen mesec nazaj sem želel iti ven , nakar mi avto ni upalil. 15minut sem se dajal z njim ampak ni popustil. Šel sem z drugim avtom. Ko sem prišel nazaj sem ga še enkrat poskusil vžgati in glej ga zlomka. Ključa še obrnil nisem in je že vžgal.
Avto ima pokvarjeno daljinsko zaklepanje tako da ga odklepam ročno. K mehaniku ga ne mislim še peljati, zato ker tudi če ga peljem bo lahko cel čas tam vžgal, napake pa ne bodo dobili.
Se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
Megane vžge kakor se mu zljubi
Re: Megane vžge kakor se mu zljubi
Preveri senzor mrtve točke. Včasih pomaga že, če konaktorje našpricaš z WD-40 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
ali avto ko ga vergalš kej zaduši in vsake toliko cajta potrese motor med verglanjem??
problem je lahko ravno v centralnem zaklepanju saj kolikor vem imajo te megani kodni vzig preko ir centralnega zaklepanja oz odklepanja!