Se bom moral spravit svoje zrihtat enkrat
Laguna II 2.0 TURBO - Obnova platišč - DONE
Re: Laguna II 2.0 TURBO - Obnova platišč
Super, hvala za info 
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
za brušenje rabiš cca 1 uro za prvo suho brušenje, potem pa je cca pol ure za vsako brušenje, pri meni je bilo 5 korakov brušenja sedaj sledi še barvanje, največ časa vzame sušenje kita.
takole na daleč res zgleda slabo, od blizu pa je poraznoiRenault napisal/-a:Zgleda lepo narejeno
Me samo zanima, ta šprickit se da tudi v spreju dobit? Ali kompresor pa gasa?
Koliko časa pa porabiš za eno feltno? Od začetka do konca? Priprava + štrihanje; ker mi zgleda kvalitetno narejeno.
Pohvale.
Je pa tak projekt izvedljiv preko vikenda, če v petek začneš imaš v nedeljo zvečer feltne pobarvane.
Jest jih sicer packam že cel teden, ker se mi nikamor ne mudi
Evo, barvalos e jih je v malo temnejšo srebrno z grobimi kristali, upam da bo na avtu dobro izpadlo, sicer bo potrebno poniviti postopek
, not

pa še barva:

pa še barva:

Re: Laguna II 2.0 TURBO - Obnova platišč - pobarvane
stare gume so bile že dokaj izrabljene (samo 3mm profila) tako da sem se odličil da kupim nove, vzel pa sem novo savo UHP

Da rečem še eno na savo uhp, če jih primerjam z 4 leta starimi michelin pilot sport 3 (te so bile prej na avtu) lahko rečem samo kapo dol, guma precej bolje grabi čez ovinke, je precej tišja, in precej bolj udobna za vozit, daleč največja razlika pa je pri zaviranu, tu je dejansko ralika ko dan pa noč, in če glede tega primerjam prejšnje gume lahko rečem da so bile michelinke nevozne. Za enkrat je guma boljša kot sem pričakoval. Počakat bo treba še do prvega dežja da lahko dam končno oceno
- lukeatluke
Lahko daš še kakšno sliko od platišč, sem ravnokar pred ponovno izbiro barve pa je temnejša siva tudi v izboru 
Sej slikce so, en post višje so z gumam, še malo višje pa na frišno pobarvane, na slikah so feltne sicer malce temnejše kot so videti sedaj na avtu, originalna barva pa je bila še svetlejša
- lukeatluke
Zaradi tega sem spraševal. Na 2. drugi mi zgledajo ravno prav temne, naslednja slika je pa že skoraj svetlo siva. V piksni je moja barva temno siva z modrimi perlami, dost drugačna kot v katalogu(barvan katalog, ne barvni print). Mal me skrbi kako bo izpadlo, to je to.yaxo11 napisal/-a:Sej slikce so, en post višje so z gumam, še malo višje pa na frišno pobarvane, na slikah so feltne sicer malce temnejše kot so videti sedaj na avtu, originalna barva pa je bila še svetlejša
ja v pixni barva zgleda malo temneje kot potem v resnici,vsaj moja je, ok na slikci kjer je barva slikana, sem uporabil fleš in zgleda precej svetlo
Re: Laguna II 2.0 TURBO - Obnova platišč - DONE
Še fotki moje lagune in lagune moje boljše polovice,
120KW bencin vs 131KW dizel

madona moj avto je zadaj čist na tleh, bo treba prtljažnik spraznit
120KW bencin vs 131KW dizel

madona moj avto je zadaj čist na tleh, bo treba prtljažnik spraznit
raje ga še spredaj obteži 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Še slika na soncu