Menjava zavornega olja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Re: Menjava zavornega olja

Odgovor Napisal/-a franko »

Ta je bil pa že zelo prežgan. Moj je bil po dvanajstih letih še lep rumen, Sem komaj opazil razliko ko je nov pritekel.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
dampop

Odgovor Napisal/-a dampop »

Ja, precej. Lahko bi prisegel, da zdaj bremze drugače primejo -- ne mislim, da nevemkako bolj, ampak malo drugače -- mogoče pa je to sam v glavi. Edino če mogoče ve -- a se da kupit daljše šraufe za odzračevanje? Originalni so tako stiščani ob boben, da mimogrede uničiš matico, če že prideš zraven.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ja, prezračevalne vijake so lahko nabavi vseh dimenzij. Potrebno je vedeti koliko potrebujete dolžine, debelino navoja in korak navoja. Najbolj enostavno je, da imate starega s seboj in samo poveste kakšno dolžino želite.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Marsovcek

Odgovor Napisal/-a Marsovcek »

Fan napisal/-a: Ja, prezračevalne vijake so lahko nabavi vseh dimenzij.
Kje se da to dobiti?
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

V vseh servisih, kjer obnavljajo zavorne cilindre, avto trgovinah, pooblaščencu ..................

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori