Clio RS 2.0 16v
Re: Clio RS 2.0 16v
Ne vem, ne bi se jaz fural po treh cilindrih raje. Pa nimajo injektorji nobene veze tule s teranjem, to je izgleda pač hiba teh avtomobilov. ker, če ne bi marsikateremu avtu crkovalo, pa jim ne.
pač to je neka serijska napaka, ampak doro če gledaš ga dobiš za 70€ kar se še potrpi 
jaja sekakor ni zdravo se vozit po 3 cilindrih ker ni nič pravilno zbalansirano ne nič.
jaja sekakor ni zdravo se vozit po 3 cilindrih ker ni nič pravilno zbalansirano ne nič.
no tako se je delalo ta vikend, na zalost je avto sevedno ne vozen ker je en injektor sel k vragu in ga dobim komaj v pon :S
nov hladilnik valeo

skoraj se bo navadu kod je bla to alfa navajena

pa se ''original'' avspuh

nov hladilnik valeo

skoraj se bo navadu kod je bla to alfa navajena

pa se ''original'' avspuh

hiba injektorjev je samo to da je notri una žička šibkejša dol človeškega lasa 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
tako bo izpuh za 1x 
zvok bo posnet ko bo avto delal

tu pa cca 400 konjew na slabih 10m

zvok bo posnet ko bo avto delal

tu pa cca 400 konjew na slabih 10m

Tole bo kr Evo, so zadnji boki preveč nabuleni za navadno integralko.kmetek napisal/-a:HF 16V? Čigava pa je?
Če je ravno, ni zabavno.
ma moofdi prow je kr evo 1 
od enega mojega kolega je se restavrira kompletno na novo je ze ubistvu proti koncu no
od enega mojega kolega je se restavrira kompletno na novo je ze ubistvu proti koncu no
sej a ni nek na enmu forumu tud predstavlen?
če kej prov vem xD
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
je bla sam ne taka kod je zdej 
takle to poje, meni je glih prow ker ni prevec glasno in niti tiho kod je blo 
http://www.youtube.com/watch?v=5H6RmL1m4co" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=5H6RmL1m4co" onclick="window.open(this.href);return false;
dobr, glede na to da je od clio 1 lončk 
sem razmisljal prebarvat crne felge v temno sive. Kaj menite?
razkiri 5€ za sprej pa pihn 2 nahit z barvo ki ti je ušeč pa dj gor na eno stran za probo...pol pa ornk če ti je ok barva...
zvok je pa....
zvok je pa....
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
no danes sem se igral malo z carbon folijo in je nastalo tole 

obleku sem še sprednji in zadnji znakec

obleku sem še sprednji in zadnji znakec