Pozdravljeni
Prosim za pomoč oz. da mi svetujete katere diske je najboljše kupiti za Renault Megane Coupe 1.6 16V. Prodajalec mi je rekel da ma na zalogi diske znamke Ferodo, Zimmerman, Brembo. Mogoče lahko svetujete katere druge znamke boljših kvalitet ?
Lp, Simon
Zavorni diski
Re: Zavorni diski
Hja no recimo eni najbolj kvalitetnih naj bi bili znamke ATE , znajo pa biti precej dragi, sploh pri teh lokalnih prodajalcih, ki jih malo preveč cenijo, jaz sem jih lani nabavil dokaj ugodno po 100 € + ATE ploščice za 50 € , zadeva deluje fajn, sicer je pa tudi prej bremzalo enako
odvisno kaj se ti splača dati na 14 let star avto, pa kako dolgo ga misliš vozit, slejkoprej ugotoviš, da ni neke bistvene razlike v diskih, prej bi se splačalo nabavit boljše zavorne ploščice.
Herkules jih prodaja po kr ugodni ceni....
http://www.herkules.si/index.php?productID=6510" onclick="window.open(this.href);return false;
Herkules jih prodaja po kr ugodni ceni....
http://www.herkules.si/index.php?productID=6510" onclick="window.open(this.href);return false;
- lukeatluke
Jaz imam TRW diske in ploščice, bremzajo super, cvilijo ne. Se pa ob menjavi diskov menjajo tudi ploščice, samo opozorim, ker si napisal kot da boš menjal samo diske.
Lokalni prodajalec mi je ponujal tudi ATE da, cena okoli 120€ komplet. Bom se odločil na nekem srednjem rangu v ceni ter kvaliteti. Bom pa menjal diske + ploščice.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
- lukeatluke
Nizka kvaliteta naj bi bili Delphi, srednja kvaliteta je TRW, višja pa Brembo, ATE.
So pa TRW, bivši Lucas bili prvovgradnja. Je vmesna cena, kvaliteta je za moje pojme super, jaz sem vzel par € dražje, tiste z barvanim robom. Pa presenetljivo malo zavornega prahu je.
So pa TRW, bivši Lucas bili prvovgradnja. Je vmesna cena, kvaliteta je za moje pojme super, jaz sem vzel par € dražje, tiste z barvanim robom. Pa presenetljivo malo zavornega prahu je.