http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7181226&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
bogi clio rs ll
bogi clio rs ll
Naj nekdo reši ta avto.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7181226&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: bogi clio rs ll
Zgleda, da je na tem avtu samo barva "o.k." 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Jaz sem že enega..je blo dovol
...Ima pa kr spodobne kilometre in ja bogi je videt 
Sej je moj tud bliz te cifre že
pac usake tok cajta neki crkne 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Sam verjamem, da ti "malo" bolj skrbiš za svojega, kot kaže ta rumen... Je pa barva res lepa
, sam pomoje čisto preveč za vložit vanj.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
a to ga osebno poznaš, al maš nadnaravne moči da s slike vids da je avto bogi? avto je star 13 let drugac, nov nemore bit.
Vseeno bi pričakoval lepše stanje. Sploh nima alu felten več, okoli volana je un riž, pa še ta je strgan, uni tepihi mu pašejo kot pingvinom Afrika.
Barva je pa lepa, mogoče še ima nekaj potenciala.
v živo še barva ni več lepa
kdo bo to kupo..boh mu pomagaj 
Live long and prosper \\//
Symon napisal/-a:Vseeno bi pričakoval lepše stanje. Sploh nima alu felten več, okoli volana je un riž, pa še ta je strgan, uni tepihi mu pašejo kot pingvinom Afrika.
Verjemi da se najdejo bedaki, ki kupijo pregnite stare MB in jih obnovijo u nulo za par 10k €!MuRiCi napisal/-a:v živo še barva ni več lepakdo bo to kupo..boh mu pomagaj
Nekdo, ki bi rad točno tak avto (ph.1, Sunflower yellow), še malo zbije ceno pa je to to. Kot da pri toliko starih avtih ki jih imajo drugi (Urban, Koncar, Kleva, cupejko, al€x, Ventilar...) pa nič ne more crknit?
Lahko da je malo bogi, ampak če ga kupiš za par let, boš itak menjal veliko stvari, a ni vseeno ali daš zdaj 2k€ vanj pa ga fajn zrihtaš in imaš pol mir s temi stvarmi, kot da vsak mesec nekaj menjaš.
Ne vem, eni bi res radi kupili 10 let star avto s 50k km, kot nov, da ni treba nič šraufat. Pejte na banko po kredit, pa novga kupte. Boste mel vsaj zastonj izredne servise
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
kmetek kot si napisal,za pravi denar ga bo tud nekdo kupokmetek napisal/-a:Verjemi da se najdejo bedaki, ki kupijo pregnite stare MB in jih obnovijo u nulo za par 10k €!MuRiCi napisal/-a:v živo še barva ni več lepakdo bo to kupo..boh mu pomagaj
Nekdo, ki bi rad točno tak avto (ph.1, Sunflower yellow), še malo zbije ceno pa je to to. Kot da pri toliko starih avtih ki jih imajo drugi (Urban, Koncar, Kleva, cupejko, al€x, Ventilar...) pa nič ne more crknit?
Lahko da je malo bogi, ampak če ga kupiš za par let, boš itak menjal veliko stvari, a ni vseeno ali daš zdaj 2k€ vanj pa ga fajn zrihtaš in imaš pol mir s temi stvarmi, kot da vsak mesec nekaj menjaš.
Ne vem, eni bi res radi kupili 10 let star avto s 50k km, kot nov, da ni treba nič šraufat. Pejte na banko po kredit, pa novga kupte. Boste mel vsaj zastonj izredne servise
imam še nekje sliko,kako je avto zgledal tri leta nazaj....takrat je bil še dober...sedaj je samo bleda senca tistega
Live long and prosper \\//
Se načeloma strinjam s tabo ampak, če že govorimo o trenutni ponudbi RS ph.1 na a.net, pa raje dam še 1k€ zraven za coupejko-vega, z "znano" zgodovino (forum) in v mehansko sigurno dobrem stanju.
Je ta rumen na hitro res lep. Potem pa spet: pobuškan, sprednji odbijač neki čudno stoji, izpuh se mi zdi (pre)nizko, ni felten, ni registriran.Nikjer omenjeni servisi, ni napisanih opomb (osebno dam ful na to, da se človek potrudi pri pisanju oglasa). Notranjost zgleda zdrsana, na sedežih mogoče ožgano od čikov (pikice?). Ne, nimam nadnaravnih moči, ampak na teh slikah me ne prepriča. Če bi se pogovarjali za 1,5k€, potem mogoče.
Je ta rumen na hitro res lep. Potem pa spet: pobuškan, sprednji odbijač neki čudno stoji, izpuh se mi zdi (pre)nizko, ni felten, ni registriran.Nikjer omenjeni servisi, ni napisanih opomb (osebno dam ful na to, da se človek potrudi pri pisanju oglasa). Notranjost zgleda zdrsana, na sedežih mogoče ožgano od čikov (pikice?). Ne, nimam nadnaravnih moči, ampak na teh slikah me ne prepriča. Če bi se pogovarjali za 1,5k€, potem mogoče.
Ja, samo cupejko je v svojega kar precej vložil. In tudi če nekdo v tega vloži 3k€, še ne pomeni da ga bo lahko prodal za več kot 3-3.5k€, to je ves point in take stvari med sabo se težko primerja.
Je pa res da ni to ravno best buy, edino če je zadnja cena občutno nižja. Sicer pa, se najde kakšen, ki prodaja svojo ropotijo še za več kot ta, tako da ni spet tako bogi tale, vsaj ne za to ceno.
Je pa res da ni to ravno best buy, edino če je zadnja cena občutno nižja. Sicer pa, se najde kakšen, ki prodaja svojo ropotijo še za več kot ta, tako da ni spet tako bogi tale, vsaj ne za to ceno.
Ne, itak vlagat in potem prodajat - ni računice. Ker verjamem, da coupejkotov ni vreden samo 500€+2500€ za material in delo 
Če pa že gledamo ali - ali, potem pa definitivno coupejkovega. Imaš za 3k super avto, v rumenega pa bi bilo pomoje več, kot 900€ za vložit, da prideš isto na 3k. Že samo feltne so 500, če tako gledamo.
Je pa rumen zanimiv projekt, če bi ga dal ceneje in, če imaš pravo kombinacijo veselja in financ.
Če pa že gledamo ali - ali, potem pa definitivno coupejkovega. Imaš za 3k super avto, v rumenega pa bi bilo pomoje več, kot 900€ za vložit, da prideš isto na 3k. Že samo feltne so 500, če tako gledamo.
Je pa rumen zanimiv projekt, če bi ga dal ceneje in, če imaš pravo kombinacijo veselja in financ.
Ja ce kupujes feltne za 500€, pol se res hitro nabere