scenic 2003 pumpa za vodo za šipe

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
slidingpimp

scenic 2003 pumpa za vodo za šipe

Odgovor Napisal/-a slidingpimp »

ok spet problem, pred enmu mescu mi je nehal delovat sistem za ciscenje vetrobranskega stekla, kupil sm novo pumpo in jo priklopil, seveda ni delalo. priklopil sem jo direkt na akomulator in je delovala, jo spet priklopim kar mora it in ni delalo. kak predlog kaj bi lahko naredu da bi zacelo delovati, kaksni releji mogoce?
hvala & LP
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: scenic 2003 pumpa za vodo za šipe

Odgovor Napisal/-a Spula »

slidingpimp napisal/-a:ok spet problem, pred enmu mescu mi je nehal delovat sistem za ciscenje vetrobranskega stekla, kupil sm novo pumpo in jo priklopil, seveda ni delalo. priklopil sem jo direkt na akomulator in je delovala, jo spet priklopim kar mora it in ni delalo. kak predlog kaj bi lahko naredu da bi zacelo delovati, kaksni releji mogoce?
hvala & LP
Varovalke si pregledal?
RenaultSport
slidingpimp

sm pregledal povrsno samo nisem siguren katera varovalka sploh je za pumpo, stoji pod volanom ali v motornem prostoru?
Uporabniški avatar
Spula

slidingpimp napisal/-a:sm pregledal povrsno samo nisem siguren katera varovalka sploh je za pumpo, stoji pod volanom ali v motornem prostoru?
Na pamet žal nevem mislim pa da v notranjosti. Ko odpreš prostor z varovalkami imaš ponavadi kartonček na katerem so skice pod katero št. je katera varovalka.
RenaultSport
slidingpimp

bom se enkrat bolj natančno pregledal varovalke, ampak na tem pokrovčku varovalk ki so pod volanom ni nobene slikice ki kaze špricanje vetrobranskega in zadnjega stekla. za enkrat se zahvaljujem...
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Zdravo,

tudi meni počasi pumpica spušča dušo, samo malo " pljuva " po šipi. Kje dobiti novo najceneje, paše mogoče od kakega druge avta notri? Je pa Scenic II 2003 1.9 dci.

Hvala in lp
Uporabniški avatar
Spula

Grande napisal/-a:Zdravo,

tudi meni počasi pumpica spušča dušo, samo malo " pljuva " po šipi. Kje dobiti novo najceneje, paše mogoče od kakega druge avta notri? Je pa Scenic II 2003 1.9 dci.

Hvala in lp
Imaš dosti tekočine? Ali pa da imaš nekje zabasano če ti pljuva. Drugače pa najbolje v trgovino z avtodeli poveš kater avto in ziher bodo našli :D Ni pa to neka draga zadeva :wink:
RenaultSport
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Če bo kdo rabil imam motorčke za:
Clio Mk2 in Mk3,
Espace Mk3 in Mk4,
Laguna Mk1 in Mk2,
Megane Mk1 in Mk2, Grandtour,
Modus,
Kangoo,
Scenic Mk1 in Mk2,
Twingo,
Vel Satis,
Trafic Mk2.

Pašejo tudi na Citroene, Peugeote in Fiate:
Berlingo 07/98, Expert 01/07, Partner 06/96 to 08/05, C2, C3, C4, C5, C8, Dispatch 01/07, Saxo to 04/04, Xsara to 03/05, Xsara Picasso, Ulysse, 106 Mk2, 207, 307, 308, 807.
Grande

Ker sem ta prav Gorenc, sem se lotil razstavljanja pumpice, pobrusil batek in skrajšal gumico, stvar sedaj zopet deluje! Dostop do motorčka je možen skozi kolotek, malo tipaš v temi, a se da. Tako da za enkrat nove ne potrebujem, a vseeno hvala za ponudbo in vaše odgovore.

LP
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

jaz sem jo kar na citroenu kupil,nova je na citroen servisu 18-20€, jaz sem odstranil prednji odbijač(10min dela),menjal in sestavil
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Grande

Ja, definitivno je lažje brez odbijača, a je precej lažje, če imaš garažo ali pa celo dvigalo. Na "dvorišu" pred blokom pa mi glih ni, da bi odbijač dol dajal...
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Jaz pa iščem pumpo za šipe xenona prat (EspaceIV), tudi dizo bi kupil po razumni ceni. To mi ne dela. Je pa težko zraven priti. Ko sem imel vse narazen, pa seveda materiala nisem imel. Jeba. Ali kdo ve, kje je rele leve luči, diagnostika mi kaže napako, ampak sem založil program avtoelektrike Espace.
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

Grande napisal/-a:Ja, definitivno je lažje brez odbijača, a je precej lažje, če imaš garažo ali pa celo dvigalo. Na "dvorišu" pred blokom pa mi glih ni, da bi odbijač dol dajal...
ni tak hudo,se da na parkirišču tudi :-D je pa fajn ja, če je dvorišče

Slika
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Grande

Tkole odprtega sem imel, ko sem menjal eno cev od intercoolerja. Drugače je pa fino ga spomlad tkole odpret pa fajn spucat vse hladilnike pa svinjarijo, ki se pozimi nabere v vseh teh mali špranjah ..
Uporabniški avatar
lukke

Odgovor Napisal/-a lukke »

Zdravo!

Mi lahko nekdo pove na katero varovalko je zvezana pumpica za vodo za vetrobransko steklo...?
Nočem namreč razdret celega odbijača in menjati pumpico nato pa ugotoviti da mi zaradi kake varovalke ne dela :D
Odgovori