niti meni.Duli napisal/-a:točno tako.ManIAK napisal/-a:Duliju nebo.
Novi Clio IV RS
Re: Novi Clio IV RS
Men je pa prou hud. Kokr sm slišala, so tudi izboljšave očitne (trše podvozje, večji diski, 240nm navora...), edina stvar ki mi ni ravno je menjalnik v temu avtu, ampak dokler ne sprobam bom tiho 
PRODAJA NOVIH IN RABLJENIH VOZIL RENAULT, DACIA, NISSAN
Avtohiša Malgaj, d.o.o.,
Tržaška 108, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 20 00 627
Elektronski naslov: [email protected]
Spletni naslov: http://www.avtohisamalgaj.si" onclick="window.open(this.href);return false;

Avtohiša Malgaj, d.o.o.,
Spletni naslov: http://www.avtohisamalgaj.si" onclick="window.open(this.href);return false;

zivkovicka napisal/-a:Men je pa prou hud. Kokr sm slišala, so tudi izboljšave očitne (trše podvozje, večji diski, 240nm navora...), edina stvar ki mi ni ravno je menjalnik v temu avtu, ampak dokler ne sprobam bom tiho
podvozje je čist poenostavljeno, ni več "perf hub" sistema, tako da enostavno ne more bit bolše, kot je blo. diski so 8mm večji, samo so pa čeljusti navadne, 2 batne, namest brembotov, ki so 4 batni in majo dost večjo zavorni "ugriz", tako da tele bremze niso nč bolše, prej slabše od "bivših".
motor pa menjalnik sta pa po mojem še največja prednost tega avta, napram staremu, tuki so šli u korak s časom, pa naredil napredek, ker clio rs 3 ne gre nikamor v nizkih obratih (gre prbližno kot kakšen običen avto).
drgač je pa avto nasplošno super, za nekoga ki ga ne motijo te poceni rešitve renaulta, nekateri ga pa pač ne bomo kupil.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Bremz jaz še omenjala nisem
Se pa strinjam, da so navadne sigurno slabše od brembotovih na 3ki, diski pa naj bi bili bistveno boljši (večji). Peljal naj bi se pa bolše oz. naj bi bil narejen bolj za proge - kjer rabimo trše podvozje in boljšo lego... se pustim presenetit in čakam da mi ga bodo dali za sprobat 
PRODAJA NOVIH IN RABLJENIH VOZIL RENAULT, DACIA, NISSAN
Avtohiša Malgaj, d.o.o.,

Avtohiša Malgaj, d.o.o.,

Duli, pride čas v življenju ko se je potrebno preprosto sprijazniti, da imaš star avto, katerega novi model spraži in pomalica za šalo, kadarkoli in kjerkoli 
"top" komponente izpred desetih let so lahko zgolj še tako dobre kot "buđet" komponente danes. Življenje in tehnika gresta naprej....
"top" komponente izpred desetih let so lahko zgolj še tako dobre kot "buđet" komponente danes. Življenje in tehnika gresta naprej....

zivkovicka napisal/-a:Men je pa prou hud. Kokr sm slišala, so tudi izboljšave očitne (trše podvozje, večji diski, 240nm navora...),...
Kaksne diske si pa omenjala? CDje?zivkovicka napisal/-a:Bremz jaz še omenjala nisemSe pa strinjam, da so navadne sigurno slabše od brembotovih na 3ki, diski pa naj bi bili bistveno boljši (večji)...
Jaz ne morem nic rec, ker ga se nisem peljal. Ga je pa Chris Harris pohvalil, tako da nekaj mora biti na tem... ker ne hvali kar vse povprek

Drejchi napisal/-a:Duli, pride čas v življenju ko se je potrebno preprosto sprijazniti, da imaš star avto, katerega novi model spraži in pomalica za šalo, kadarkoli in kjerkoli
aj ne bluzi..
pri zavorah, za razliko od česa drugega, velikost je pomembna, no tehnika tudi, ampak večje sigurno je boljšeCr00k napisal/-a:Drgač pa večje, ne pomeni vedno boljse
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Kaj ti bo giant disk, ce ga tiste mini kleščke ne morjo dost stisntShusuglao napisal/-a:pri zavorah, za razliko od česa drugega, velikost je pomembna, no tehnika tudi, ampak večje sigurno je boljšeCr00k napisal/-a:Drgač pa večje, ne pomeni vedno boljse

Kaj ti bo 9kg težak jeklen 300mm disk, če imaš lahko 5kg težak 280mm 2 delni disk in 4 batne čeljusti
Zame osebno pa je to, da se avto pelje "boljše" na McPherson-u kot na Perfohub-u dejansko napredek. Si predstavljaš kakšen bi bil šele če bi ostali na istem sistemu
In itak (navkljub krizi, jim dobri časi in renome še vedno dost pomenijo) bodo naredili R28.R/CUP2/Williams/Ragnotti/Gordini/whateverbotakratzanimivo verzijo, ki bo skoraj peljala scat Megana III RS (une taprve, 250KM, navadno podvozje), tisto bo potem top šit. Čez par let. Takrat bo tudi že mariskomu všeč oblika in vozne lastnosti. Mogoče tud meni, zaenkrat mi ne potegne 5%, razen veliko bolj uporabnega motorja
Zame osebno pa je to, da se avto pelje "boljše" na McPherson-u kot na Perfohub-u dejansko napredek. Si predstavljaš kakšen bi bil šele če bi ostali na istem sistemu
In itak (navkljub krizi, jim dobri časi in renome še vedno dost pomenijo) bodo naredili R28.R/CUP2/Williams/Ragnotti/Gordini/whateverbotakratzanimivo verzijo, ki bo skoraj peljala scat Megana III RS (une taprve, 250KM, navadno podvozje), tisto bo potem top šit. Čez par let. Takrat bo tudi že mariskomu všeč oblika in vozne lastnosti. Mogoče tud meni, zaenkrat mi ne potegne 5%, razen veliko bolj uporabnega motorja
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
sigurno jih stiska podhranjen korejc s pinceto in dejansko primejo tako slabo, da avto abs-a niti nebi potreboval če nebi bil zakonsko obvezenCr00k napisal/-a:Kaj ti bo giant disk, ce ga tiste mini kleščke ne morjo dost stisntShusuglao napisal/-a:pri zavorah, za razliko od česa drugega, velikost je pomembna, no tehnika tudi, ampak večje sigurno je boljšeCr00k napisal/-a:Drgač pa večje, ne pomeni vedno boljse
zakaj potem ne dajo 45batnih brembo čeljusti na 110 disk, tisto bi bilo potem zverinsko
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Js mislim, da so dal navadne čeljusti tut zarad tega, da je končna cena avta malo nižja, pa tut navadne so precej cenejše za vzdrževat, ker pri Brembotih se skor usakič pri menjavi ploščič zvijejo še pini, ki pa pridejo približno 95€ za komplet za sprednje čeljusti. To pa stvar kr podraži, če vemo da so že same ploščice slabih 200€.
kmetek napisal/-a:Kaj ti bo 9kg težak jeklen 300mm disk, če imaš lahko 5kg težak 280mm 2 delni disk in 4 batne čeljusti![]()
Obične Megane 3 rs pelje scat pomojem že zdejšnji Clio rs 4, seveda če se ga čipira. Res pa je da se lahko Megana tut.
Tu tiči zajec, vsi govorite čez ampak glede na konjenico in težo bo pomoje že tale IV CUP peljal scat prejšnjega Megana RS (razen R26R verjetno, R26 je že vprašanje) in to je bistvo. Koprasicahiterhothatch. 
ah uprezem svojo hondo in ga nesem 
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;