Dnevne luči Megane III
Re: Dnevne luči Megane III
To nekako ne bi imelo smisla, saj bi s tem zaradi pogostega vklapljanja in izklapljanja precej zmanjšal življenjsko dobo žarnici.
Imaš prav, ampak jaz se na to nisem spomnil 
Da ne kličem vsak servis posebej, so mogoče komu vklopili dnevne luči v posavskem-dolenjskem koncu?
LP
LP
Men so v TPV-ju v NMaikk napisal/-a:Da ne kličem vsak servis posebej, so mogoče komu vklopili dnevne luči v posavskem-dolenjskem koncu?
LP
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Glede na to, da po nekaterih servisih zadevo uredijo v 15-30 minut, misliš da se je potrebno vseeno prej naročit? Pa koliko so zadevo zaračunali...?simonz1 napisal/-a:Men so v TPV-ju v NM
Ne vem koliko časa traja in ali se je potrebno naročit, ker jst sm jim že naročil da naj vklopijo predno sem nov avto vzel iz salonaaikk napisal/-a:Glede na to, da po nekaterih servisih zadevo uredijo v 15-30 minut, misliš da se je potrebno vseeno prej naročit? Pa koliko so zadevo zaračunali...?simonz1 napisal/-a:Men so v TPV-ju v NM
Nč, bom jih pa kr poklical... Hvala! 
Grand Scenic III letnik 2010, ima pri dolgih samo čist navadne pozicijske lučke. Mi pa na 0 in Auto dela isto.
Glede trajnosti H7 žarnic, sem menjal obe po približno dveh letih in pol. Baje pa da na modusu pa redno pregorevajo. Sodelavc prav, da mu tiste iz lidla še najdlje zdržijo.
Glede trajnosti H7 žarnic, sem menjal obe po približno dveh letih in pol. Baje pa da na modusu pa redno pregorevajo. Sodelavc prav, da mu tiste iz lidla še najdlje zdržijo.
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Zrihtano za 20 eur, izgleda fenomenalno, senzor dela bp....
Grand Scenic in Scenic III NAJ bi imela dnevne luči poleg smernika, vendar je tam samo parabola brez žarnice in odprtine zanj. Dnevne luči ima samo varijanta z Xenon žarometi (govorim za Scenic III pred kolekcijo 2012). Mogoče so za kakšen trg imeli žaromete s temi lučmi, za naš trg imajo samo blendo.collector napisal/-a:Grand Scenic III letnik 2010, ima pri dolgih samo čist navadne pozicijske lučke. Mi pa na 0 in Auto dela isto.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Kdo ve kje naj bi imel scenic 3 dnevne luči spredaj letnik 2010. Jaz jih ne najdem.
Zgornje objave nisi prebral/razumel?simonz1 napisal/-a:Kdo ve kje naj bi imel scenic 3 dnevne luči spredaj letnik 2010. Jaz jih ne najdem.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Zgleda da sem spregledal.
Tisti, ki imale dnevne luži vklopljene in uporabljale LED žarnice me zanima kakšne imate. Jaz bom moral svoje počasi menjta jer par ledic odpovedalo poslušnost, pa točno takšnih ne najdem več.
lp
lp
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
http://www.superstrela.com/katalog/led- ... 0-12v.html" onclick="window.open(this.href);return false;Nejko napisal/-a:Tisti, ki imale dnevne luži vklopljene in uporabljale LED žarnice me zanima kakšne imate. Jaz bom moral svoje počasi menjta jer par ledic odpovedalo poslušnost, pa točno takšnih ne najdem več.
lp
sveti lepo,zadovoljen sem z njimi