Pomoč pri izbiri platišč

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Darjan986
Kraj: Maribor

Pomoč pri izbiri platišč

Odgovor Napisal/-a Darjan986 »

Pozdravljeni! Imam renault clio 3 na katerem so še orginal platišča, kolko sem gledal bi naj ta platisca imela ET 50. Zanima me če bi pasala na avto platišča od renaulta nervasport 7jX17 ET49 ali pa od twing-a RS ki imajo mislim da tudi podoben ET al bi bla platišča preveč pomakjena noter. Hvala vam za pomoč
Uporabniški avatar
DINGO_9

Re: Pomoč pri izbiri platišč

Odgovor Napisal/-a DINGO_9 »

Iz kje pa ste? Če smo si kje blizu lahko probamo kar namotirat, imam od twingota rs 16".
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Bo treba gledat kaj se da homologirat. Nervasportke naj bi načeloma pasale, sm že nekje enkrat vidu slike z namontarinami na cliota 3. Samo gume bodo problem...205/45/17 bi šla gor. Bo pa treba nekje papirje dobit za homologacijo. Z aftermarket feltnami je lažje.
Slika
Uporabniški avatar
Darjan986

Cefizelj napisal/-a:Bo treba gledat kaj se da homologirat. Nervasportke naj bi načeloma pasale, sm že nekje enkrat vidu slike z namontarinami na cliota 3. Samo gume bodo problem...205/45/17 bi šla gor. Bo pa treba nekje papirje dobit za homologacijo. Z aftermarket feltnami je lažje.
če bi šla ta guma gor je možno da dobim kje TUV od katerih drugih platišč katera niso od renault-a, samo se more vse ujemat kot na nervasportk-ah?
Uporabniški avatar
Darjan986

DINGO_9 napisal/-a:Iz kje pa ste? Če smo si kje blizu lahko probamo kar namotirat, imam od twingota rs 16".
iz tako glasnega radarskega mesta sem MB :D če ste od kje blizu bi res lahko probali
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Tako je ja. Če dobiš druge z istimi specifikacijami pa da grejo te gume gor načeloma šlo. :)
Slika
Uporabniški avatar
DINGO_9

Odgovor Napisal/-a DINGO_9 »

Darjan986 napisal/-a:
DINGO_9 napisal/-a:Iz kje pa ste? Če smo si kje blizu lahko probamo kar namotirat, imam od twingota rs 16".
iz tako glasnega radarskega mesta sem MB :D če ste od kje blizu bi res lahko probali
Auu, nea bo šlo čuj :D žal mi je malo daleč do MB-ja, le okoli 150km hehe
Uporabniški avatar
Darjan986

Cefizelj napisal/-a:Tako je ja. Če dobiš druge z istimi specifikacijami pa da grejo te gume gor načeloma šlo. :)
Pa to ce dobim drugim jih morem met dejansko zraven ali je dovolj, da imam samo papir? Drugače pa če gledam kakšna druga platišča je možno tudi dat gor gumo 205/40-17? Kolko so tista max odstopanja dovoljena?
Uporabniški avatar
Darjan986

Ok, za platišča sem se odločo da bom rajsi katere druge izbral. Imam pa še eno vprašanje glede nižanja kaj 45mm bi bilo preveč nizko na platišče z gumo 205/40-17? Hvala
LAMLASKO

Odgovor Napisal/-a LAMLASKO »

Zdravo!
Imam renault megane 2 l. 2003 in me zanima ce bi lahko na avto dal 18 col platisca(225-40-18) ter lahko to tudi homologiral?
Hvala za odgovor
Lp
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Odgovor za oba vprasanja je JA :)
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Odgovori