Led žarnice reg.tablica Megane III, GT-Line
Re: Led žarnice reg.tablica Megane III, GT-Line
Pozdravljeni,
Ja čist močno je od segrevanja žarnice ker se segreje podnožje in scvre konektor.
Jaz mam od novega not ledice, nekje 1 teden je bil star ko sem menjal, pa bom enkrat ko bom pri volji odšraufal okvir za tablico in pogledal, mi drugače ne gre ven vzet , sem dal okvir čisto gor. Pa vam poven če je pri meni isto ali je ok.
lp
Ja čist močno je od segrevanja žarnice ker se segreje podnožje in scvre konektor.
Jaz mam od novega not ledice, nekje 1 teden je bil star ko sem menjal, pa bom enkrat ko bom pri volji odšraufal okvir za tablico in pogledal, mi drugače ne gre ven vzet , sem dal okvir čisto gor. Pa vam poven če je pri meni isto ali je ok.
lp
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Sej ni scvrt konektor, ampak požrt od rje, kontakti pa tako miniaturni in tanki (na sami lučki), da ga enostavno ni, pa tudi ohišje same lučke ni nič scvrto zaradi vročine same žarnice, nekje pride notri vlaga, po vsej verjetnosti kot sem napisal pri samem tesnilu, jaz sem na na teh novih, ki sem jih zamenjal prejšnji teden naredil novo tesnilo, iz tiste črne pene od podloge za rač. miško, ker so bile že takoj drugi dan znotraj rosne, od takrat naprej so čisto suhe, bom pa videl kaj bo.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
UrosJ pravi da je pri njemu vse normalno ker ima LEDice notr. Jst imam že LEDice doma, ko dobim novo ohišje jih dam notr in da vidim kaj bo potem.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
boštjan mi lahko bolj natančno poveš kam in kako si dal tesnilo, ker jaz ga pa jutri dobim iz servisa in bi rešil to čim prej, da se ne vračam vsake pol leta na servis.
- bostjan.ambrozic
Najprej odpri lučke, odstrani tisto prozorno steklo, potem odstrani tesnilo, ki je notri in ga zamenjaj z novim, kot sem napisal zgoraj sem sam uporabil črno peno od podloge rač. miške, ki je debela 4.5 mm, mere tesnila pa so znotraj 48x19mm, zunaj 56x24mm.

- bostjan.ambrozic
Ja ne bi bilo slabo dati ledic notri, pa še lepo izgleda, kakšne pa si kupil, a lahko daš kakšno slikco gor???simonz1 napisal/-a:UrosJ pravi da je pri njemu vse normalno ker ima LEDice notr. Jst imam že LEDice doma, ko dobim novo ohišje jih dam notr in da vidim kaj bo potem.
Lp
Naročil sem take:
http://www.superstrela.com/katalog/za-v ... m-12v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hladno bela
http://www.superstrela.com/katalog/za-v ... m-12v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hladno bela
- bostjan.ambrozic
A pa jo boš spravil notri, ker je dolga 42 mm????, drugače zgleda dobro.
Nekje na forumu mi je nekgo rekel da ima iste. ko dobim nova vložišča na servisu bom probal in poročam. če ne jih bom pa kje drugje porabil. 42mm je cela ledica, tko da lahko še odračunaš tisti del ko gan natekneš na jezičke.
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
Včeraj sem ga dobil iz servisa in so menjali konektor niso pa menjali nobene izolacije. Seveda so reševali pod garancijo. Da se ne ponovi bom pa dal sovojo izolacijo, kot jo je dal Boštjan.
Mogoče ve kdo kolko slabše svetijo te ledice http://www.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 33541.html" onclick="window.open(this.href);return false; od teh, ki jih je simonz1 naročil ?
LP
Mogoče ve kdo kolko slabše svetijo te ledice http://www.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 33541.html" onclick="window.open(this.href);return false; od teh, ki jih je simonz1 naročil ?
LP
- bostjan.ambrozic
Te so usmerjene ledice in svetijo samo naprej imam sam ene take doma, to so bolj namenjene za pozicijo spredaj, a pa so res zamenjali konektor???, ker ne vem ali imajo ravno taki konektor na servisih, to me malo čudi, sicer boš pa videl k boš vzel lučke ven, če boš dajal ledice notri, kaj so dejansko naredili, poročaj.
Lp
Lp
Evo danes so mi zamenjali komplet lučke z inštalacijo vred. Zakaj so inštalacijo menjali ne vem. Notri sem dal tudi ledice in zelo lepo svetijo. svetloba je čisto bela.
te ledice si dal not za katere si dal link malo zgoraj? pa so šle not?
lp
lp
- bostjan.ambrozic
A pa morajo biti z uporom, ker meni nič ne javlja, da bi bila pregoreta žarnica???, vsaj zadnjič mi ni k mi ni delala desna lučka na tablici, dej naredi eno sliko v temi, če ti ni odveč, da vidim kako izgleda. Od kje naprej so ti pa potem zamenjali inštalacijo???
Lp
Lp
Do kje so mi menjali inštalacijo ne vem, kakor sem ga razumel so celotno v zanjih vratih. Mislim da ne rabi bit z uporom, take sem pač naročil, ker sem jih zasledil a forumu. Ledice gredo lepo not in niso prevelike. Sliko prilepim kasneje.
Zdaj moram se pozicije spredaj zamenjati za led-že ima kdo kakšne? in dnevne če dobim kaj pametnega, da dobr sveti.
Zdaj moram se pozicije spredaj zamenjati za led-že ima kdo kakšne? in dnevne če dobim kaj pametnega, da dobr sveti.