Pozdravljeni,
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5187336&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
tale laguna je sicer že nekaj časa na avto netu, pa me zanima če pozna kdo.
LP
Nakup lagune
Re: Nakup lagune
Piše vsa dodatna oprema.. pod dodatno opremo verjetno spada tudi navigacija, ki je nima, nima tudi ESPja, moj ma še tam pri ogledalu neko črno folijo, ki naj bila kot senzor za svetlobo ali dež, eno od tega. Tako na hitro. Pa slike so stare že kar nekaj časa, če kažejo 140.000km, zdaj pa jih ma prek 160.000.
Piše tudi pripomoček za parkiranje.. kje je. Sem slep ali pa ga ni
Piše tudi pripomoček za parkiranje.. kje je. Sem slep ali pa ga ni
Precenjena, senzorje za parkiranje ima, tudi senzor za dež... drugače pa nič posebnega.
Za tak denar bi moral dobiti že novejši model z več opreme... no mene osebno moti da je iz 03
Za tak denar bi moral dobiti že novejši model z več opreme... no mene osebno moti da je iz 03
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
Dodaj še 1000€ in poglej za ph.2 
Tej pa do "vse dodatne opreme" manjka vsaj: usnje, navigacija, strešno okno, ločeno odpiranje stekla prtlažnika....
Tej pa do "vse dodatne opreme" manjka vsaj: usnje, navigacija, strešno okno, ločeno odpiranje stekla prtlažnika....
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!