Pozdravljeni,
mam en velik problem pr Twingotu. Ko grem čez kašne poškodbe na cesti al pa kj mi ful neki ropota, kt da bi mel neki lufta odšraufano nekaj. Tehničnega sm šu normalno čez, zamenjal sm udarne gumice in ležaje, še vedno enako.
Ali je možno, da mi ma volanska letev lufta. Avto je 1998 letnik in je to že kr neki let. Če bi kupoval rabljeno na kaj moram merkat.
ja sej to mi je čudno ker sm tehničnega opravu brez problema. pol bi se dalo sam volanske končnike zamenjat. pol optika za narest in bi blo to to. bom ga dal mal na kanal pa pregledal
Možno, da imajo notranji volanski končniki preveč zračnosti, na tehničnem temu ne posvečajo veliko pozornosti, bolj so pozorni na zunanje končnike. Enostavno lahko sam preverite, zapeljite se kje, kjer je več nizkih grbin zaporedoma, v koliko bo zaropotalo kot da bo avto razpadel, ja potem so notranji končniki zreli za menjavo.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
Ja sej tok je slišat kt da je neki odšrafan in ma ful lufta. kok je to kej finančno. Ali je potrebno zaradi tega celotno velonsko letev menjat. se da ke obnovljeno dobit. bi lohka to tut doma sam zamenjal
Pri twingu tega letnika je zeloo verjetno da je počena vzmet spredaj, zagotovo pa se zatikajo tudi ležaji amortizerja, če ni teh reči še nihče popravljal.
Saj feder vidiš na uč, ni treba na vrat na nos novega kupit. So pa pri teh rwingih kronično ribali ležaji, posledični je ropotalo, zaradi dodatnega zvijanja vzmeti so pa le-te pokale. Nazadnje sem menjal počeno vzmet na tvingu letnik 99 ki ima 36.000 prevoženih.
Na avtu so ble menjane udarne gumice in ležaji ampak je še vedno isto ropotalo kod pred menjavo tok da fedri niso. stabilizatorjev nima kok sm jst zazdej opazu, ampak ko gledam po tej povezavi jih očitno ma pa jih ni videt bom mogu ga dvignat da bom pršu do njih, ker sm vajen da so takoj za amortizerji ti so pa se mi vidi bolj skriti. tko da najbrš končniki volanske letve