Megane Gt-line

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Re: Megane Gt-line

Odgovor Napisal/-a zakumi »

jaz sem z elfom razočan ga več ne vlivam ker ga je pilo. :(
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

iRenault napisal/-a:Jaz vlivam not evolution že od samega začetka, pije nič.
O prednostih/slabostih ali primerjavi ti pa težko kej povem :(

Če lahko olje s sabo prineseš je pa pomoje najboljše da se oglasiš/pokličeš na servis kjer bi delal servis pa ti bodo povedal, ker je čist odvisno :P
Pa reč jim da ga imaš doma, sam če boš sam prinesel bodo mogoče lahko kej kompliciral če bo drugo olje kot nej bi bil v originalu. Vsaj pri mtki je tko blo, da so rekli ok, je drugo olje prinesla pa ni blo več ok. Po eni strani logično.

Me sam zanima če mi lahko poveš/ste katero barvo ste uporabili za zavorne čeljusti?
Pa je to treba kej po posebnem postopku sušit? (Ogrevanje/hlajenje/...)

Hvala za info!!

Lep dan.

Hvala na informaciji glede olja.
Barva za čeljusti je pa v spreju za kovino in temperaturno obstojna. pred tem sem vse skupaj očistil z razrečilom, nato pa segrel zavorne čeljusti in ene 4-5 krat prešprical z barvo v presledkih. Zmes sem vse skupaj od daleč grel. Ker je bilo zunaj ene 4 stopinje. Vglavnem enako sem naredil pred 2 leti na laguni pa je še danes vse gor in ni nič odstopilo.

lp
Uporabniški avatar
UrosJ

zakumi napisal/-a:jaz sem z elfom razočan ga več ne vlivam ker ga je pilo. :(

Zakaj pa? kaj je bil problem?
bi rad vedel.

lp
Uporabniški avatar
dcavni

Odgovor Napisal/-a dcavni »

Vidim, da našega kar dosti vozimo napram drugim, sedaj je star 8 mesecev pa je tik pred 20000 km :) Lepo si uredil svojega, bi pa vprašal ali še komu drugemu nad prednjim levim kolotekom, tam kjer prideta dve plastiki skupaj zraven luči plastika nad kolotekom malo štrli ven. Ker na našem je zlezla že tako ven, da so se videle luknje kjer je plastika pritrjena na drugo plastiko oz. sta speti skupaj, pa sem jo potem potisnil nazaj noter. Nekako imam občutek, da so šparali na materialu oz. da je avto rahlo šlampasto skupaj sestavljen. Bojda so platični zatiči in se ne da kaj dosti narediti.
Uporabniški avatar
UrosJ

Pozdravljen,

NO jaz sem z mojimi kilometri kar zadovoljen, poleti kar dosti destinacij kar jih pozimi naredim z avtom prevozim z kolesom in se mi je to letos oziroma lansko leto poznalo okrog 3k km.
Glede plastik, meni zaenkrat ne štrli nič ven tako da upam da bo tako ostalo. Glede šlampastega sestavljanja pa se kar strinjam, sem na svojem ko je bil nov popravljal razmake in razdaje pri kolesu kjer je pritrjen odbijač, ob strani mislim.
Kako ste pa kaj pozimi zadovoljni glede čričkov? jih je kaj ali ne? v mojem je en striko sam zadaj nekje na desni strani pa ga ne morem ugotovit. rolo sem fiksiral kakšne takšne čudne spoje plastik podložil pa še vedno. Zdaj je edino kar še sumim za to plastiko znotraj če je kje kaj odpadlo pa ropota po določenih luknjah, kjer je pritrjen varnosti pas. pojma nimam.
Ostalo pa vse tiho kot mora bit :D čeprav sem pozimi tudi na 17 colnih gumah.

lp
Uporabniški avatar
picinni
Kraj: Trojane

Odgovor Napisal/-a picinni »

Na mojemu Grandtour 1.5 dci GT Line (star je ravno 8 mes.) pri prevoženih 24t/km ne štrli niti ne cvili, ropota, nič. Sem zaenkrat zelo zadovoljen. Imam občutek, da so naredili zelo ok avto.
Uporabniški avatar
UrosJ

Pozdravljeni,

no da malo zbudim tole temo, imam eno novo pridobitev na avtu. Sem za roj. dan dobil od boljše polovice darilo katero sem že nekaj časa gledal pa se odločal. :D

Z zadevo sem po enem dnevu uporabe zadovoljen. Izgled je ok.

Slika

Slika
Pogled nazaj, črta na zadnjem steklu ni niti tako moteča kot sem mislil.

Slika

Slika
Razlika je opazna.

Sem se odločil da letos par € namenim tudi avtu, premišlujem da menjam letne gume na te felne zimske pa na original. rad bi menjal krajšo anteno, tisto debelejšo, vkratkem bo avto deležen poliranja saj ima kar nekaj rjavih pikic od zime tiste "leteče" rje.

V petek grem na servis da mi menjajo olje in oljni filter plus tisti brezplačni pregled ka majo zdaj v akcji. sicer ti pa itaq na vsakem servisu vse pregleda. :D Ceno mi je rekel nekje okrog 100€, dejansko poročam v petek.

Komentarji dobrodošli.
lp
Uporabniški avatar
MSrougeZX
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a MSrougeZX »

Lepo ga rihtaš. Za tisto letečo rjo ne rabiš poliranja...nabavi si plastelin in spucaj dol tam ko maš te pikice...gor vržeš zaščito in to je to.
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Uporabniški avatar
Stef

Odgovor Napisal/-a Stef »

UrosJ napisal/-a:Pozdravljeni,

no da malo zbudim tole temo, imam eno novo pridobitev na avtu. Sem za roj. dan dobil od boljše polovice darilo katero sem že nekaj časa gledal pa se odločal. :D

Z zadevo sem po enem dnevu uporabe zadovoljen. Izgled je ok.
Komentarji dobrodošli.
lp
Zdravo!

Tudi jaz se ogrevam za tole zadevo ampak pri withcar pride cca 110€. Smo sklenili, da je za družinski proračun tole preveč in bodo za letos klasični za prilimat - tisti za par € (upam da bo šlo brez sličic in bodo črni :lol: )

Še vprašanje: koliko se pozna na senci oz. koliko ta zadeva zadrži sončne žarke.

THX
Uporabniški avatar
UrosJ

http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megan ... %3ARenault" onclick="window.open(this.href);return false;

jaz mam od tu naročene kao :D

KOlikor sem danes na soncu sedel malo zadaj se pozna da ne žge skos. Tak da mislim da se bo malo temperatura tudi poznala poleti. Ja jaz sem kolebal med temnenjem in tole varjanto pa sem skoraj rajši da je tole :D Izgled je enak, toliko da lahko pozimi odstraniš, sploh z zadnje šipe ker je dokaj majhna in je temno. Zaenkrat zadovoljen.

Glede rje pa hvala za nasvet. Bomo probali.

btw: pozna kdo koga v prekmurju da poceni menja gume na platiščih? nebi rad dal 60 -70 € da mi jih menja.

lp
Uporabniški avatar
Stef

Odgovor Napisal/-a Stef »

Lahko samo še vprašam, koliko te je prišla poštnina?

Hvala.
Uporabniški avatar
UrosJ

UUhh tole pa nevem točno,ker sem dobil kot darilo ,mislim da ni bilo čez 100eurov.
Uporabniški avatar
MSrougeZX

UrosJ napisal/-a:http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megan ... %3ARenault

jaz mam od tu naročene kao :D

KOlikor sem danes na soncu sedel malo zadaj se pozna da ne žge skos. Tak da mislim da se bo malo temperatura tudi poznala poleti. Ja jaz sem kolebal med temnenjem in tole varjanto pa sem skoraj rajši da je tole :D Izgled je enak, toliko da lahko pozimi odstraniš, sploh z zadnje šipe ker je dokaj majhna in je temno. Zaenkrat zadovoljen.

Glede rje pa hvala za nasvet. Bomo probali.

btw: pozna kdo koga v prekmurju da poceni menja gume na platiščih? nebi rad dal 60 -70 € da mi jih menja.

lp
Moj mehanik računa za montažo in centriranje 1 gume 5€...se pravi 20€...v tvojem primeru je to verjetno 8x5 če se ne motim. Je pa v Lendavi.
Uporabniški avatar
MSrougeZX

Je možno videt te senčnike v živo? Vidim da imajo za laguno coupe tudi ...68funtov+21ptt.
Uporabniški avatar
UrosJ

Hy,

ja sem si po 2 dneh enako za to ceno zrihtal, kar mi je še vredu cena. ker dat 80 in podbno mi je brez veze. predrago.

Glede senčnikov pa lahko brez problema vidiš. Se dogovoriva pa se dobiva.
Ni problema.
lp
Zaklenjeno