Pametna ali navadna kartica?
Pametna ali navadna kartica?
Mi lahko kdo tu pove če se da za megana, ki nima pametne katrice le to naročit, ali je stvar predraga in se ne splača, ker je treba dokupit še ohoho stvari. Naš ima kao senzorje na vratih, kartici sta pa navadni s tipkami za zaklepanje, odklepanje namenjeni za vtaknit v režo na armaturi. Kako se potem reši vžiganje ali se mora tud pametna dat v režo na armaturi?
Vozi tako, da ti voznoško dovoljenej poteče prej kot življeneje...
Re: Pametna ali navadna kartica?
predrago, če je navadna pomoje na vratih nima senzorjev. Vsaj moj nima.
Ja na vratih ima kao senzorje, sam če je elektronika not se pa ne vidi. Rdeče plastike so. Sicer sem pa bolj hipotetično spraševal, ker mi gre na jetra ko vedno iščem ključ za vžgat in ugasnt
se bom počasi navadil.
Vozi tako, da ti voznoško dovoljenej poteče prej kot življeneje...
ma na voznikovih vratih na kljuki črno tipko? če je nima nima nič od tega. verjemi da se navadiš , sem v starem imel pametno kartico v tem pa ne pa sem se po 3 tednih navadil. 
Kolikor vem je treba, poleg kartic, kupit tudi nov čitalec, nove kljuke + senzor, zadnji znak (oz dokupit gumb).
Lahko vzameš iz kakšnega razbitega ker cena originalnega se giblje nekje (pre)visoko.
Lp
Lahko vzameš iz kakšnega razbitega ker cena originalnega se giblje nekje (pre)visoko.
Lp
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)