vžiganje cliota 1.5 Dci

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

Re: vžiganje cliota 1.5 Dci

Odgovor Napisal/-a GrizZzLy91 »

gregec12345 napisal/-a:dons mi je spet še dlje verglov kot običajno....mislite da bi beu problem v filtrem za nafto??
Če ti je verglal dlje kot običajno v mrzlem stanju, torej zjutraj ali po dolgem postanku, ti svetujem, da obiščeš nekoga, ki ima računalnik za renaulte, če seveda katerega poznaš in da ti pregleda napake, ker meni avto pod 0 stopinjami ni vžgal in sem ga lahko ubil...napaka pa je bila na tipalu za temperaturni vbrizg, ampak če ti v vsakem stanju vžiga slabo, potem ne bi vedel, kaj bi lahko bilo. Pomojem bi bilo najbolje ga priklopiti na računalnik, mogoče pa bi pokazalo kaj :). Tud sam imam cliota dci :)

Lp
gregec12345

Odgovor Napisal/-a gregec12345 »

sej dajle v kratkem bom menju olje in vse filtre pa ga bom priklopil še na računalnik.. drugače je avto stal 1 uro ko mi je potem dlje verglov(pripeljal sem se domov čez uro pa sem šel nekam in se je to zgodilo) bilo pa je 7stopinj.
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

gregec12345 napisal/-a:sej dajle v kratkem bom menju olje in vse filtre pa ga bom priklopil še na računalnik.. drugače je avto stal 1 uro ko mi je potem dlje verglov(pripeljal sem se domov čez uro pa sem šel nekam in se je to zgodilo) bilo pa je 7stopinj.
Ok, potem moj problem vrjetno ni, če praviš da je bilo 7 stopinj :). Tako ja, najbolje da se priklopiš in boš potem točno videl, zakaj to dela :)

Lp
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

Imel isti problem vcasih na clio 3 86KM.Ma te zaganjaci "starterji" so bol tak tak.Prvo zacne slabo vzigat,potem zacne vzigat kdaj pa kdaj (kljuc obrnes v prazno) in po parih poskusih vzge.Nakoncu je tema nevzge vec.
Cimprej naj ti ga mehanik sname in zamenja oz popravi motorcek (se da).Cene ti bo vse slo v maloro in bos mogel menjati celega kot jaz.
gregec12345

aha bomo pogledali :D
gregec12345

am upazil sem da če avto perem ozeroma se ob močnejšem dežju nekaj časa vozim mi avto vergla zelozelo dolgo...(komaj da vžge).. ??
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

servis ;)
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
gregec12345

to misliš da ga odpeljem do mehanika al menjavo filtrov in olja..?
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

ne. pel ga na servis pa naj tom pogleda na testerju kaj je narobe. čene naj ti ga pa še operejo pa pol probajo užgat...bo že napisal kje je napaka pa boš že enkrat rečen problema.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

choko napisal/-a:ne. pel ga na servis pa naj tom pogleda na testerju kaj je narobe. čene naj ti ga pa še operejo pa pol probajo užgat...bo že napisal kje je napaka pa boš že enkrat rečen problema.
Tako ja, pelji ga Malgaju, kot vidiš na foromu ti brezplačno pregledajo avtomobil ta teden oz. od 16. do 22. marca. Poglej si temo na začetku foruma, če sem prav razumel ta brezplačen pregled, bi bila to za tebe tudi rešitev heh :)
gregec12345

am to mi je malo predaleč..bom ga pa pri kolegu priklopil na računalnik!
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

gregec12345 napisal/-a:am to mi je malo predaleč..bom ga pa pri kolegu priklopil na računalnik!
Ja, saj boljše, ker sem malce podrobneje pogledal ta brezplačni pregled in niti ne bi dobil priklopa na računalnik če se ne motim, tako da lepo porihtaj, jaz tudi imam jutri športni dan s svojim čričkom, gre na računalnik, ker mi mrzel ne vžiga z novimi grelnimi svečkami, tako da nekaj je na enem tipalu :) bomo videli, upam da se reši s čim manj stroškov taki pri tebi, kot pri meni :mrgreen:
gregec12345

ja upajmo...
pri meni sem gledal tisti računalnik ki je pri akumulatorju na katerem so priklopljeni 3 konektorji, a je možno da pride tam zravn voda pa zato je*e..?
Uporabniški avatar
GrizZzLy91

gregec12345 napisal/-a:ja upajmo...
pri meni sem gledal tisti računalnik ki je pri akumulatorju na katerem so priklopljeni 3 konektorji, a je možno da pride tam zravn voda pa zato je*e..?
Nekako probaj pregledati, če se boš vozil v deževnem vremenu ali pral avto, v glavnem karkoli z vodo :D, če imaš tisto zraven akumulatorja mokro, ker drugače ne vem kako bi lahko prišla voda zraven :wink:
gregec12345

u sobotu ko sem ga pral je bilo tam mokro.... danes pa sem ga ponovno prav in sem tam pokril z folijo tako da je bilo suho. avto je užgau tako kot ponavadi (sem si že mislil jess to je to!). čez kakšno 1uro sem se usedel v avto ga hotel užgati in ponovno je verglav v nedogled (:@) ko mi ga je uspelo užgat je bilo potem nadaljno vžiganje spet po starem. a glej ga zlomka prejle pa spet verglanje v nedogled.......sej bom znoru :s
Odgovori