Po trinajstih letih citroena sem spet nazaj pri kupeju..tokrat laguna coupe 2.0dci 150 GT, l.2013.
Z avtom sem zaenkrat zadovoljen...še malo pa pokurim prvi tak...trenutno kaže BC 6,3L. Verjetno še v tem mescu dobi avto nova platišča in gume(18col), temne šipe, črno streho in ogledala...pa še kako malenkost.
Prvo tankanje:
V dobri družbi:
Okvirji so leteli dol:
Zadnjič spremenil MSrougeZX, dne 27 Avg 2015, 23:17, skupaj popravljeno 6 krat.
Hvala...se bom potrudil, da bo malenkost še lepša...ravno danes sem nabavil nova nastavka za izpuh, ker ta dva originalna malo smešno delujeta....montaža sledi čez vikend.
MSrougeZX napisal/-a:Hvala...se bom potrudil, da bo malenkost še lepša...ravno danes sem nabavil nova nastavka za izpuh, ker ta dva originalna malo smešno delujeta....montaža sledi čez vikend.
MSrougeZX napisal/-a:Hvala...se bom potrudil, da bo malenkost še lepša...ravno danes sem nabavil nova nastavka za izpuh, ker ta dva originalna malo smešno delujeta....montaža sledi čez vikend.
Zadnji spoiler je must have... Ima pa kar ceno ja
Prej bi rekel da je must have sprednji...samo ne dam tolko za kos plastike...ti časi so že mimo...edino če bi kje kaj rabljenega dobil za pameten denar...samo verjetnost je zelo zelo mala.