carminat navigation

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: carminat navigation

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Potrebuješ očitno to:

http://www.bolha.com/avdio-in-video/gps ... 60505.html

Mislim pa, da se kart na nalaga, pač pa, da jih more brat iz CD-ja. Mogoče imaš res CD s kartami, ampak na njem ni kart za SLO, zato ti javlja, da vstavi CD.

Moja ima DVD navigacijo in prej ni imela kart za SLO. Preprosto ni nič kazalo. Ko pa sem prišel v IT, pa je takoj narisalo ceste ipd..
Uporabniški avatar
Jonathan

Odgovor Napisal/-a Jonathan »

Aha, bom naročil. Hvala!
predator

Odgovor Napisal/-a predator »

Imam vprašanje če se da v laguni nastavit da mi ne javlja ko vžgem avto okna kjer piše vstaviti dvd, rad bi da se mi takoj vklopi avtoradio, ne pa vedno črni zaslon z zahtevo vstavljanja dvd-ja. Vedno moramiz tega zaslona prestaviti na FM ročno ali pa na cd, da je na displeju menu radia ali cd-a

Gre za laguno 2 ph2. Avto ima orig.navigacijo

Prosim za pomoč
Uporabniški avatar
Jonathan

Hm, sicer mam ph1 in že od vsega začetka je nastavljeno tako, da ob vžigu avta radio takoj zaigra, tako da to ziher gre, nisem pa prepričan kako :)
predator

Odgovor Napisal/-a predator »

radio igra, vendar na displeju ni zaslona radia temveč za vstavitev dvd-a.
Uporabniški avatar
Andyr26

Odgovor Napisal/-a Andyr26 »

Ne vem če je isto ampak če imaš vstavljen DVD in bi hotel, da ti namesto navigacije prikazuje radio potem držiš tipko 'MAP main' cca. 3s in ti preklopi na prikaz radia in tako tudi ostane.
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
Uporabniški avatar
Kot dci

Odgovor Napisal/-a Kot dci »

Ali je možno na vgrajeni navigaciji zamenjati TomTom s čim drugim na prime iGo?
hvala za odgovor
Vozi tako, da ti voznoško dovoljenej poteče prej kot življeneje...
Uporabniški avatar
Kot dci

Očitno je tale Carminat kar trd oreh. Ali kdo ve, če se da na ta displej priklopit rikverc kamero? In seveda kako in kam?
Pa še nekaj, radio mi lepo piše vse komande v angleščini le ko hočem povezat gsm mi vedno piše v francoščini :evil: A se da to kje spremenit doma, ali moram na servis?
Hvala za odgovore
ps.
gre se pa za Megane 3 z 1,5dci motorjem,letnik 2010 z vgrajeno TomTom Renault navigacijo.
Zadnjič spremenil Kot dci, dne 11 Mar 2013, 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jonathan

Lahko bi povedal za ker avto se gre :D
Uporabniški avatar
Kot dci

No tale moj Megane 1,5dci, letnik 2010 in z Carminat navigacijo bo verjetno testni , kaj se da in kaj ne naredit. Zaenkrat sem mu dal naše karte, da vsaj ve kje je doma :lol:
Velika želja mi je še naložit TomTom plajer in po možnosti vzvratno kamero, ker nazaj pa Megi ni kaj preveč pregledna, še dobro, da ima senzorje. Bi pa kamera stvar bistveno izboljšala.
Če je tu kak serviser na Renault servisih bi morda lahko pogledal pri kakem sesutem kako je s priključki zadaj ?
Uporabniški avatar
revier

Odgovor Napisal/-a revier »

Danes smo pri hiši dobili novo/rabljeno laguno letnik 2009 in sem sedaj v celoti prebral to temo, ampak nisem dobil odgovora na moje vprašanje, če lahko namestim samo DVD z mapami (carminat v32.1), ali moram najprej nujno namestiti update cd v32.1. Zanima me tudi ali cd oz. dvd samo vstaviš in samo dela, al moraš bit na kaj posebej pozoren, razen na neprekinjeno napajanje???
Uporabniški avatar
revier

Še to me zanima imam dve datoteki, image file ter nek MDS file, ali je potrebno obe datoteki zapeči na dvd? al samo eno izmed teh?
Uporabniški avatar
revier

Še to me zanima imam dve datoteki, image file ter nek MDS file, ali je potrebno obe datoteki zapeči na dvd? al samo eno izmed teh?
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Update CD rabiš samo če želiš dodati opozarjanje na radarja, če tvoja navigacija te funkcije še ne podpira.

Za peko uporabi Imgburn. Pokaži mu image file in ti bo zapekel DVD kot je treba.
Uporabniški avatar
revier

Evo danes sem zapekel na dvd samo image file, pa mi navigacija javi error. Ko izberem katero datoteko bom zapekel cd mi imgburn tudi javi nek error da mora zapečt MDS datoteko in ne image? pomoč prosim!
Odgovori