Lep pozdrav
Pokrov motorja nemorem odpreti :(
Pokrov motorja nemorem odpreti :(
Zjutraj sem hotel pregledat tekocine, potem je ze nastala tezava. Rocko sem poteknil, ter ugotovil, se pokrov ne odpre. Potem sem probal odpreti malo drugace, ampak nevem kako. Podznakom Renault sem otrgal oz. zlomil crno plastiko, da bi bil blizje kljucavnice za pokrova, ampak mi enostavno ne gre. Probal sem z zico, ampak sped negre. Ko rocko vlecem, cutim da se zajla premika. Prosim na pomoc. Avo je Megane Coupe, 98
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Re: Pokrov motorja nemorem odpreti :(
Vleči ročko za odpiranje havbe nekdo ti naj pa havbo malo cuka gor/dol. Drugače si boš pa moral pomagati od spredaj da z izvijačem odpreš/odhaklaš ključavnico.redbull napisal/-a:Zjutraj sem hotel pregledat tekocine, potem je ze nastala tezava. Rocko sem poteknil, ter ugotovil, se pokrov ne odpre. Potem sem probal odpreti malo drugace, ampak nevem kako. Podznakom Renault sem otrgal oz. zlomil crno plastiko, da bi bil blizje kljucavnice za pokrova, ampak mi enostavno ne gre. Probal sem z zico, ampak sped negre. Ko rocko vlecem, cutim da se zajla premika. Prosim na pomoc. Avo je Megane Coupe, 98
Lep pozdrav
RenaultSport
še prej pa fajn noter okol tiste kljukice našpricaj z WD-40 ali kej podobnega, verejtno se je sprimlo zarad zime, pa malo rukaš gor in dol havbo, pri meni je delovalo..... vse seveda pod pogojem, da nisi utrgal zajle in ti je vsaj tisto malo odprlo havbo....
Zajla je sicer otrgana iz lezisca, oz. pri masini, tako da tudi danes mi ni uspelo odpretiMorphy napisal/-a:še prej pa fajn noter okol tiste kljukice našpricaj z WD-40 ali kej podobnega, verejtno se je sprimlo zarad zime, pa malo rukaš gor in dol havbo, pri meni je delovalo..... vse seveda pod pogojem, da nisi utrgal zajle in ti je vsaj tisto malo odprlo havbo....
SKozi masko probaj priti do zajle in jo z nečim(kleščami) probaj potegnitredbull napisal/-a:Zajla je sicer otrgana iz lezisca, oz. pri masini, tako da tudi danes mi ni uspelo odpretiMorphy napisal/-a:še prej pa fajn noter okol tiste kljukice našpricaj z WD-40 ali kej podobnega, verejtno se je sprimlo zarad zime, pa malo rukaš gor in dol havbo, pri meni je delovalo..... vse seveda pod pogojem, da nisi utrgal zajle in ti je vsaj tisto malo odprlo havbo....Jutr bom spet probu, amapak nevem kako
L.p
RenaultSport
Zdaj bova probala tudi to varjanto
No greva veselo na delo. Porocam kako bo naprej
Hvala na pomoc 
Danes smo pokrov motorja koncno odprli
Meni ni ratalo, sem kr obupal, ampak od fotra prijatel je avto licar, danes sem se zapeljal do njega, ter avto pustil in v manj kot uro mi je sporocil da je hauba ze odprta
tezava je zdaj resena, zajlo sem ze kupil novo, original Renault za 21,50 evrov
Hvala na svetovanje, ter lepo vas pozdravljam
Hvala na svetovanje, ter lepo vas pozdravljam