Megane Coupe 1.6 16V l.02
Re: Megane Coupe 1.6 16V l.02
vzameš rdeč alkoholc pa je
sam če ne snameš še unih črnih kapic dol se zna narest da ti bol še mal mimo svetil 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
važn da svet v pravi barvi xD pa je že pol narjengajurko napisal/-a:vzameš rdeč alkoholc pa jesam če ne snameš še unih črnih kapic dol se zna narest da ti bol še mal mimo svetil
Mogoče če bi vzel tisti sprej ko se kupi za barvanje luči v rdeči barvi. Tist je prosojen. Daš malo več slojev in to je to.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
kaj pa vrjanta da bi po spodni strani pobrusu kazalčke (pač kjer je tist premaz) da bi ratala mat (bela?) površina potem bi pa spodaj dal barvno ledico ? blo bi za probat ? al sploh ni pogojov če je kdo probavov?
Si bo treba en dan uzet cajt pa števc rezkerat pa sprobat mal (mam enga doma namenjenga temu sam se morm spravt to probat.. )
Si bo treba en dan uzet cajt pa števc rezkerat pa sprobat mal (mam enga doma namenjenga temu sam se morm spravt to probat.. )
za komplet osvetlitev cagra in številčnice skrbijo 3 ledice 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Aha pol ni ene direktno na kazalčku.. Bo treba neki najdt za pobarvat..
tko nekak, pri nekaterih tut mogoče kakšna večjurko napisal/-a:za komplet osvetlitev cagra in številčnice skrbijo 3 ledice
Ja, jz sm pobrusu spodaj tist oranžen premaz in ker se mi ni zdel ravno prosojen sem potem tut neprosojno rdečo barvo kupu, ampak ker se vlečenje barve s čopičem, ko je kazalec osvetljen precej vidi, je pomoje najbolj ga špricnt.
Po izpitu se bom spet s tem igral, in sicer imam v mislih prozorno barvo za steklo, pomoje zna bit dobr, ker kar je zamešan v tistih "že narjenih" sprejih mislim da zna celo kej plastiko topit, ne vem??? Zato sem se tudi hitro premislu ko sem hotu poštrihat kazalec kar z navadnim prozorno rdečim lakom za nohte, lahko pa da bi to na koncu še najbolje izpadlo.
Največjo dilemo mi edin predstavlja, kako pošpricat izključno spodnji del kazalca, se mi zdi da z limanjem selotejpa okol ne pride glih ravno in lepo??? Če ne bom pač celega.
Aja, zaj ko bo kmalu sezona letnih pneumatik in grejo počas litke gor
bom mogu nabavit primerne centrirne obročke, pa me sam zanima če kdo ve kok sigurn ma megan l.2000 premer sredinske osi? Jz sm meru in mislm da je 60mm al se motim, ker po netu sm vidu da so obročki samo z 60.1mm??? 
Največjo dilemo mi edin predstavlja, kako pošpricat izključno spodnji del kazalca, se mi zdi da z limanjem selotejpa okol ne pride glih ravno in lepo??? Če ne bom pač celega.
Aja, zaj ko bo kmalu sezona letnih pneumatik in grejo počas litke gor
tist premaz ni oranžen
men deluje navadna bela
bolš če bi ga pustil, da se svetloba odbija 
Obročki so 60,1 in so pravi za renaulte..
So različne izvedbe števcov eni majo bel eni oranžen premaz, kar se najbolj opazi na dnevni svetlobi, ker drugače imajo oboji oranžne diode. Ko sem jaz svoje brusil z vodnim papirjem je postal ta oranžen.jurko napisal/-a:tist premaz ni oranženmen deluje navadna bela
bolš če bi ga pustil, da se svetloba odbija
Storz, hvala.
Aha. Jst sm ga kar pustu 
kar se pa štrihanja tiče, maš un ličarski trak, kazalc oblepš s tistim pošpricaš pa bo top šit
če mene prašaš sprej ne bo stopil plastike sj tok švoh pa spet ni....
Ličarski trak? Kje ga dobim? A si to morda mislu tist trak k se tut pri zidarskem štrihanju uporablja?
Krep paper je mislu pač una rumena zadeva.. Tud zidarji ga rabjo
hehe