potreboval bi vašo pomoč
Avto je letnik mislim da 2007 ali pa 2009
Avto je cca leto iz garancije ima dobrih 96.000km, predelan na plin pa je bil pri cca 50.000km, sistem ki je vgrajen je Landirenzo.
Napaka se pojavlja tako na plinu kot na bencinu.
Kdaj se pojavlja : najpogosteje, ko stojim v križišču oziroma pri lagani vožnji pod cca. 2500rpm, najpogosteje je nežno povedano, skoraj vsakič ko stojim v križišču.
Pri vožnji po avtocesti oziroma regionalni cesti se lučka ne prižge, beri ko je avto v visokih obratih dela.
To se pojavlja že nekaj časa, je vedno bolj pogosta.
Težava številka 2:
Ko je avto hladen, je stal čez noč, nikamor ne potegne, hitro speljevanje odpade če ga nisi prej na mestu dvignil krepko prek 2000rpm in seveda pol gonil sklopko, tako da, avto dokler se ne zagreje v nizkih obratih sploh nima moči, ampak to samo dokler je hladen.
Sem zaradi tega skoraj pobral motorista, oziroma on mene ker sem po polževo lezel čez križišče in tiščal na gas ko zmešan avto pa kot da ima samo 10 konjev ;(
Menjal sem že:
- Cinšpulo
- Kable
- Svečke
Pa je pomagalo glih 2 dni, oziroma na bencin se ni prižgala lučka cca 1 teden na plin pa isti dan ;(
Poslikal sem kar mi moj tester pokaže, če ga priklopim na bolj sofisticiran tester mi pove, da se to dogaja na 4 cilindru.
hvala
LP,Borut