megane cabrio 1.6e 1998
Re: megane cabrio 1.6e 1998
mene zanima ce bi mi kdo tuki lah pomagu pr ventilaciji.... hotu sm zrihtat tisto pokanje (loputa za krozenje zraka) in sm raztavu spredi brisalce,uno plastiko pod brisalci,problem je pa zdj ker nemorm dobit vn tiste plastike kjer je kabinski filter, ker drugace nemorm dobit vn ventilatorja... kaj nj nardim oz moje edina ideja je da polomim celo plastiko ker mi je pojedla ze tok zivcev da nemanka vec velik do realizacije tega 
Nosim samo firmiranu odjeću... Na svakoj je ime firme u kojoj radim.
poskus še bl razstavt zih se da.. debinitivno bi mogl it vn ker če so francozi to zabasal notr more it tud vn.. (saj v teorij je tko čeprov francozi te lahko tud presenetjo
)
drgač pa ne polomt k ti bo žov
Učas pomaga če greš za kšno urco stran pa pol k prideš nazaj gre laži narazn
hee
drgač pa ne polomt k ti bo žov
Učas pomaga če greš za kšno urco stran pa pol k prideš nazaj gre laži narazn
neda se razstavt ker so sraufi zadi skriti in se neda pridt zravn... edin ce razdrem cel mehanizem za brisalce pol bi mogoce vn dobu... sam to pa zihr nebom znou nazaj sestavt -.-"
A se nebi dal cevga mehanizma vn potegnt ? pr cliu je šov čist lepo ko sm razkopavov.. za megana pa žov nevem kako..
sam da novš nakonc ugotovu, da morš armaturko vn uzet :p
sam da novš nakonc ugotovu, da morš armaturko vn uzet :p
um... jst sm to tako rešu da sm pustu da se loputa odpre potem sm pa konektor za ta mehanizem odklopu (loputa je zdj skoz odprta in ne poka)rocky92 napisal/-a:mene zanima ce bi mi kdo tuki lah pomagu pr ventilaciji.... hotu sm zrihtat tisto pokanje (loputa za krozenje zraka) in sm raztavu spredi brisalce,uno plastiko pod brisalci,problem je pa zdj ker nemorm dobit vn tiste plastike kjer je kabinski filter, ker drugace nemorm dobit vn ventilatorja... kaj nj nardim oz moje edina ideja je da polomim celo plastiko ker mi je pojedla ze tok zivcev da nemanka vec velik do realizacije tega
do tega konektroja pa prideš če razdreš tam k maš kabinski filter
Renault Megane Coupe 1.6e 1998
tak sem tu jaz naredil, ker nisem nikakor prišel do mehanizmaTomazy2 napisal/-a:
um... jst sm to tako rešu da sm pustu da se loputa odpre potem sm pa konektor za ta mehanizem odklopu (loputa je zdj skoz odprta in ne poka)
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Mehanizem od brisalcev mi moral it normalno ven v kompletu. Motorček z vodili vred.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
a lahko kdo kasno sliko nalepi, ker edini konektor k je tam je tist za ventilator(crn in rdeci kabel) in ce ga odklopim ne piha :/ mah tega mehanizma ne upam rastavlat ker nebom znou nazaj sestavt 
jaz imam konektor spodaj pod akumulatorjem, če najdem sliko jo prilepim
evo še sliko

evo še sliko
Dej ti men povej kva sploh iščeš ? Iščeš lopute za zračnike za kabino?
iscem loputo za krozenje zraka oz zunanji zrak....... oz konektor za izklop te lopute.... ja okol akumulatorja mam tut neki... a sam tega zelenga na sliki morm odklopt? dobr mogoce mam druge barve ampak tega?
Pol ti pa neznam pomagat najlaži si bi pomagov z unmu "katalogom" k ga ma renault na servisu..
ja poka nekje za volanom sam zdj ta konektor mam cist na drugi strani avta zdj pa nevem a je to to al ne bom jutr probu pa napisem ce je ratal
more 
če je nam vsem s temi težavami bo še tebi
če je nam vsem s temi težavami bo še tebi
bom probal samo en dan ko bo vreme 5+ stopinj
mi lahko priporocite katere letne gume? dimenzija 195-55-15 ali 195-60-15 (sedaj imam 195-60-15) gume bi bile za vsakdan in ne iscem nic posebnega za na dirke
razmisljam o toyo proxes cf2....