Clio III Rs 197
Re: Clio III Rs 197
Lepooooo 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- gamblerDH20
No poleg kteca se na avtu dogajajo tudi druge zadeve.. za začetek je že nekaj tednov nazaj prišla nalepka od uporabnika marex.. mislm da bo večina vedla od kje sem jo pobral
(tu je rs še na original fedrih)

V petek sem se zaradi kombinacije distančnikov in pravega kamnoloma na slovenskih cestah oglasil še pri podjetju Fazer da mi je z prozorno folijo zaščitil zadnje boke. Tipa morm resnično pohvalt, naredi kot je treba, poleg tega pa je opazil da bi mi utegnilo speskat še robove pri vratih je tako malo za dobro voljo zaščitil še te predele. si je samo za montažo vzel skoraj uro časa, tako da samo kapo dol!

Danes mi je omagal akumulator, tako da sem ga menjal. V naslednjih tednih je v planu še servis. teh 10k se pri meni res hitro zavrti
takoj ko se bo pa ogrelo pa pride na vrsto poliranje, ker je prejšna lastnica avto brez slabe vesti vozila na krtače, ta spraskana barva pa me resnično moti!
kar je pa najbolj pomembno, še vožnja na faks je v takšnem avtu zanimiva in mi ni niti za minuto žal da sem se odločil za rs-a!

V petek sem se zaradi kombinacije distančnikov in pravega kamnoloma na slovenskih cestah oglasil še pri podjetju Fazer da mi je z prozorno folijo zaščitil zadnje boke. Tipa morm resnično pohvalt, naredi kot je treba, poleg tega pa je opazil da bi mi utegnilo speskat še robove pri vratih je tako malo za dobro voljo zaščitil še te predele. si je samo za montažo vzel skoraj uro časa, tako da samo kapo dol!

Danes mi je omagal akumulator, tako da sem ga menjal. V naslednjih tednih je v planu še servis. teh 10k se pri meni res hitro zavrti
takoj ko se bo pa ogrelo pa pride na vrsto poliranje, ker je prejšna lastnica avto brez slabe vesti vozila na krtače, ta spraskana barva pa me resnično moti!
kar je pa najbolj pomembno, še vožnja na faks je v takšnem avtu zanimiva in mi ni niti za minuto žal da sem se odločil za rs-a!
super izgleda, res vauv
Pa zaščita je tudi pametna zadeva.
Glede nalepke sem samo posredovalec in jo dobavlam preko kolega ki ima svoj sp. "extreme design". Tako da je vseeno al se meni reče al pa njemu
lp
Glede nalepke sem samo posredovalec in jo dobavlam preko kolega ki ima svoj sp. "extreme design". Tako da je vseeno al se meni reče al pa njemu
lp
jz sem isto mel te nalepke gor pa nkol več, ker sem potegnil zraven nalepke še barvo z avta.... ko sem jo hotel zamenjat...
Hja, preveč agresivno lepilo, al pa slaba barva, ker ponavadi ni teh problemov, tudi po par letih 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
potem si pa mel neke čungalunga nalepkebiste napisal/-a:jz sem isto mel te nalepke gor pa nkol več, ker sem potegnil zraven nalepke še barvo z avta.... ko sem jo hotel zamenjat...
kaj točno pa piše na nalepki ? vse kr moje oči razločjo je ruls for passangers 
- brez kričanja in jokanja
- brez dotikanja gumbov ali ročk
- drži se

- brez dotikanja gumbov ali ročk
- drži se
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Aleš, ALELUJA za zvok 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- gamblerDH20
ja sej sm dva mesca cincov a bi a nebi, ker usen ni blo lih pocen.. ampak zdej bi dau še 2x tok ker je res norija.. sosedje me sicer ne ljubijo preveč, ampak sej bojo zdržaljurko napisal/-a:Aleš, ALELUJA za zvok
sej mene tud pomoje ne, ker ob pol 11h zvečer grem domov
bajta pa itk na konc vasi 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Je bil mogoče avto kdaj barvan? Takrat se to lahko hitro zgodi če ni bilo ok narejeno. Drugače pa z dobrimi nalepkami tudi po 15 letih ni teh problemov. Ostane lahko samo lepilo, ki pa se lahko potem lepo spravi dol...biste napisal/-a:jz sem isto mel te nalepke gor pa nkol več, ker sem potegnil zraven nalepke še barvo z avta.... ko sem jo hotel zamenjat...
Lep avto, razn teh nalepk na strani=)

- gamblerDH20
hehe nalepke niso trajne, ko se bom naveličal bojo šle pač dol.. definitivno pa pred poliranjem..Free_style napisal/-a:Je bil mogoče avto kdaj barvan? Takrat se to lahko hitro zgodi če ni bilo ok narejeno. Drugače pa z dobrimi nalepkami tudi po 15 letih ni teh problemov. Ostane lahko samo lepilo, ki pa se lahko potem lepo spravi dol...biste napisal/-a:jz sem isto mel te nalepke gor pa nkol več, ker sem potegnil zraven nalepke še barvo z avta.... ko sem jo hotel zamenjat...
Lep avto, razn teh nalepk na strani=)
- gamblerDH20
no evo kratek update bo ene parih dinamičnih vožnjah na zimskih gumah.
Glede distančnikov ne čutim neke razlike, morda malo trži volan ko obračam po dvorišču. Več bodo povedali časi na dirkališčih.
glede fedrov je pa tako. tisti ki pravijo da se razlika ne pozna, prodajajo buče! razlika je očitna, predvsem tiste manjše neravnine se čuti mnogo bolj. Na slovenskih zavitih cestah si nekoliko počasnejši, predvsem če ne več kaj je za ovinkom, ker je avto v zadku nekoliko bolj nemiren čez neravnine. Se pa nekoliko manj nagiba v zavoj, tako da na pisti dvomim da si na račun fedrov kaj počasnejši, prej obratno..
we shall see.
Glede distančnikov ne čutim neke razlike, morda malo trži volan ko obračam po dvorišču. Več bodo povedali časi na dirkališčih.
glede fedrov je pa tako. tisti ki pravijo da se razlika ne pozna, prodajajo buče! razlika je očitna, predvsem tiste manjše neravnine se čuti mnogo bolj. Na slovenskih zavitih cestah si nekoliko počasnejši, predvsem če ne več kaj je za ovinkom, ker je avto v zadku nekoliko bolj nemiren čez neravnine. Se pa nekoliko manj nagiba v zavoj, tako da na pisti dvomim da si na račun fedrov kaj počasnejši, prej obratno..
we shall see.
Danes okoli 14.30h sem videl avto v okolici Mengeša-Trzina (nevem točno) in res zgleda brutalno. Pa tiste nalepke na vratih tud dobr izpadejo