Megane Coupe 1.6 16V l.02
Re: Megane Coupe 1.6 16V l.02
Jest sm kr pošmirglu un list da je tak mat, zato se tut mal vidta pikce, moagoče bi blo še bolš če bi ga mal poštrihou
probej, zgubit nimaš kej 
Hehe jz sm pa izrezal kr jogurtov lonček (bel) pa ga dal not hahaha. Drgač mi pa zj rdeče svet
Ostal je sam še števc pa bo vse v belo rdeči kombinaciji. Pol pa kj objavim... HVALA 
Supr sam da dela kot more, vsak se znajde na svoj način, bistvo pa je da stvar funkcionira 
mogoce ves ce pride na tak avto feltna z 4x100 et47 6.5j 16 col? sedaj je na hondi pravi pa da jo komot dam na megana... samo informativno da se ne vozim brezveze 70km 
Nosim samo firmiranu odjeću... Na svakoj je ime firme u kojoj radim.
mislm da ni problem gor spravt 4x100 16 col, sam če bi rt homologiral in ti to en tko prodaja se prvo dobro pozanimaj kar se tiče homologacije, da ne boš meu pol težav
sam nism strokovnjak na tem področju, ampak papirje je fajn met 
Rabš centrerne obročke drge.
Ker honda ma manši fi in ne gre gor pr španu so 3€ komad (saj tok je meu pov leta nazaj) novi je pa čiz simpl menat.. ma pa tud kdo drug :
http://www.mv-sport.si/vijaki.php?id=ce ... ro%C4%8Dki" onclick="window.open(this.href);return false; drgač priporočam aluminjaste.. Plastika mi osebno ne diši.. 67.1/60.1 tele bi bli tapravi..
Ker honda ma manši fi in ne gre gor pr španu so 3€ komad (saj tok je meu pov leta nazaj) novi je pa čiz simpl menat.. ma pa tud kdo drug :
http://www.mv-sport.si/vijaki.php?id=ce ... ro%C4%8Dki" onclick="window.open(this.href);return false; drgač priporočam aluminjaste.. Plastika mi osebno ne diši.. 67.1/60.1 tele bi bli tapravi..
aja 6.5j je fi (kao 65.1)? no ja dobr da si se oglasu nism veduStorz napisal/-a:Rabš centrerne obročke drge.
kaj pa pomen et47 (inoformativno da vem za naprej)?
et je kok je feltna not al pa vn.. zdej pa nevem kva je not pa kva je vn.. Poglej na teh kok maš sej more pisat ponavad na notranji strani.. na originalu..
aha, ma sj bistvu si povedu, me je samo zanimal kaj sploh pomen, tko da hvala 
če je guma preveč not daš distančnike gor, če je pa preveč vn pa blatnik šerš
pa maš rešen
če je pa lih prov je pa supr
sam če gre na hondo more tud na megana..
mansi k je et bl vn je feltna (v izrednih primerih gre tut v minus
) seprav ce mam zdele et35 in bom dal et47 gor bo feltna prisla 12mm bolj notr
sirina feltne je recimo 7j ali 6.5j to pa pomeni kok siroko gumo lahko das gor
neki o tem vem sam to znanje je vec ali manj teoreticno
prakse iz tega mam bl mal hehe
Nosim samo firmiranu odjeću... Na svakoj je ime firme u kojoj radim.
kot je že nekdo omenu boš mogu druge centrirne nabavt ...rocky92 napisal/-a:mogoce ves ce pride na tak avto feltna z 4x100 et47 6.5j 16 col? sedaj je na hondi pravi pa da jo komot dam na megana... samo informativno da se ne vozim brezveze 70km
in pa še nekaj...

Renault Megane Coupe 1.6e 1998
eh isti šmorn je, imam na enih platiščih plastične, na drugih kovinske in razen tega da so bili kovinski dražji kot ledvice, razlike niStorz napisal/-a:Rabš centrerne obročke drge.
sem jih dobil pri španu, ker plastičnih niso imeli, so mi šli po meri delat aluminijaste....morda so bili zato tako dragi
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
tale slika pove vseTomazy2 napisal/-a: in pa še nekaj...
kar se pa tiče obročkou pa neka razlika gotovo je, mogoče se opaz šele po tok in tok prevoženih.... če ne drugega je pa razlika vsaj v matarjalu
Hoj!
Če ima kdo kak nasvet kako dobit igle/kazalce dol s števca??? Jz zdaj to razdiram in obdelujem...
in vlečem na polno pa ne grejo dol. Delam kaj narobe? Ne bi rad jih odlomil. 
Če ima kdo kak nasvet kako dobit igle/kazalce dol s števca??? Jz zdaj to razdiram in obdelujem...