Clio RS 2.0 16v
Re: Clio RS 2.0 16v
A boš navoj vrezal na štangi? Ker vidm da maš napisano M12.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
sej komplet ročka je short shiffter in je že M12 na štangici 
short shifter montiran in ročkica izdelana. Samo lahko zaploskam mojemu strugarju! Končno mam podoben menjalnik avtu ne kamjonu 

Poznam dobro tega cliota.. In nisi ga kupil od prvega lasnika temveč od drugega....
Prvi lasnik je pokojni..
Avto je bil prevečkrat barvan in je cela mavrica na njemu.. Drugače pa je avto super...
Ročka ne paše! Samo moje mnenje
Mariskaj ti še lahko privat povem....
Lp. Pa srečno
Prvi lasnik je pokojni..
Avto je bil prevečkrat barvan in je cela mavrica na njemu.. Drugače pa je avto super...
Lp. Pa srečno
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Markolino is back 
če veš ti več kod magnetek za merit debelino barve pol svaka šast. Avto je bil barvan Zadnji odbijač in prednji levi blatnikMarkolino napisal/-a:Poznam dobro tega cliota.. In nisi ga kupil od prvega lasnika temveč od drugega....
Prvi lasnik je pokojni..
Lp. Pa srečno
Parvi lastnik je Nik pokojni odvetnik kateri ga je dal na renault noter pri 32k km in je vzel takrat novega Cliot Rs.
Za ročko je pa tako, lepota al uporabnost. Pa usak ma svoje gušte
podpis pod tako 
Jah nevem.. Nekam prevec mavricast zgleda na soncu.. Tega clia sem hotel jaz vzet vendar za 7.000e sem se mu samo smejal!. Sej je nekej znizecal cene sam premalo..
A si popravil uno pizdarijo pri voznikovih vratih zraven stebricka?
A si popravil uno pizdarijo pri voznikovih vratih zraven stebricka?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
res zgleda mavričst je pa barva merjena in je razlika samo na levem blatniku in odbijaču. Ne je kr tako grdo retuširano se nikoli nisem lotu popravljat 
jaz sem za njega dal 5300€
jaz sem za njega dal 5300€
Lp, mene zanima, ali se da dobiti samo spredno masko ( tisto črno pri znaku renault)?
Misliš tole?

Seveda se jo dobi. Greš na renault servis in jo naročiš. Kataloška je glede na podatke iz te teme 60 00 073 772, cena pa okrog 70-80€, tako po spominu. Najbolje da pokličeš na najbližji servis pa se pozanimaš za točno vsoto in dobavo delov iz Francije.

Seveda se jo dobi. Greš na renault servis in jo naročiš. Kataloška je glede na podatke iz te teme 60 00 073 772, cena pa okrog 70-80€, tako po spominu. Najbolje da pokličeš na najbližji servis pa se pozanimaš za točno vsoto in dobavo delov iz Francije.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
točno tole, se bom pozanimal, pa ko bo gor, sledi slikca 
Hvala
Hvala
Zdej nevem če je že prodal, ampak kontaktiraj uporabnika Truckdriver, je prodajal nekaj časa nazaj.
Se opravičujem za off.
Avto izgleda fenomenalno, na začetku je tudi mene motila tale rdečo-rdeča kombinacija, ampak bolj ko ga gledam manj me moti, oz se mi kar dopade; malo drugačen.
Lp
Se opravičujem za off.
Avto izgleda fenomenalno, na začetku je tudi mene motila tale rdečo-rdeča kombinacija, ampak bolj ko ga gledam manj me moti, oz se mi kar dopade; malo drugačen.
Lp
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
super, bom vprašal
...hvala