Novi Clio IV RS
Re: Novi Clio IV RS
Ne dolg nazaj se mi zdi da je reku da bo megane rs 4x4 
tist ki to poveruje ga banam za en teden. 

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
...Kot sem rekel,bil v tovarni RS oddelka v Parizu.Če so me zavajali,se na koncu vsem opravičim.Za Cliota RS pa drži,ker sem ga vozil...
A ni RS oddelek v Dieppu?
Ki je koliko oddaljen od Pariza? 2 urci po AC.Del podvozja pa projektirajo 14 km od Pariza.
No, sej bo sam kej napisou če bo hotu, da ne bom zdaj pi*** izpadel
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Znana je teža, 1279kg. Pa tuk so mel za povedat o tem, kako bo lažji.. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
ah, še iz te strani razočaran. Bil sem prepričan, da bo imel max 1100kg, če gledamo na to, koliko je bilo govora o šparanju teže. 
Če ima Twingo RS cca 1050kg, potem ni pogojev, da ima Clio IV RS 1100kg. 1200kg bo kar prava številka, žal pa ni veliko nižja kot pri Cliu III RSManIAK napisal/-a:ah, še iz te strani razočaran. Bil sem prepričan, da bo imel max 1100kg, če gledamo na to, koliko je bilo govora o šparanju teže.
sej je višja, clio 3 rs ma 1240kg, ta pa 39kg več.
mloncar napisal/-a:Če ima Twingo RS cca 1050kg, potem ni pogojev, da ima Clio IV RS 1100kg. 1200kg bo kar prava številka, žal pa ni veliko nižja kot pri Cliu III RSManIAK napisal/-a:ah, še iz te strani razočaran. Bil sem prepričan, da bo imel max 1100kg, če gledamo na to, koliko je bilo govora o šparanju teže.
Že, že, ampak vsi so tako opevali nizko težo. Avto z 200hp in 1100kg bi bila pa že prava raketa, sedaj bo imel "prednost" pred 200 tko vbistvu samo avtomatski menjalnik in turbo motor? Če lahko temu rečemo prednost. Dobro, vrjetno bo bolj tunabilen, ampak to je tudi vse?
Torej, če podatki iz FB strani držijo, je danes stekla prodaja novega clia RS v Franciji. Duli, kdaj pripelješ kakšnega testnega v slo? 
Js ga ne prpelem, ker ne vozm več avtov slabo leto že. 
novi clio bo pojedel clio 3 rs-a za šalo. turbo all the way! 
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Bomo vidli kako bo ta šala zgledala... Glede na čase konkurenčnih 1.6t hatchev iz Testov kažejo, da Clio 3 RS niti ni tolk odzadi... pa s tem, da majo po 280Nm navora, diff in 100kil manj kot novi RS... tako, da sem malo skeptičendenisk napisal/-a:novi clio bo pojedel clio 3 rs-a za šalo. turbo all the way!

Pomoje bosta največji prednosti hitrejše šaltanje in lepa krivulja navora. Če bi imel pa ročni menjalnik bi bilo pa verjetno taka razlika kot med 182 cup in 197, se pravi ne sploh.

.jpg)