Menjava motorja clio
Re: Menjava motorja clio
ti potegn to crto pa kup 16v pa bos meu mer
aja ja sam ti misls na dol iz logatca proti vrhnki... jst sm mislu na gor hehe na dol smo tut mi s opel corso 1.0 12v letel 160 haha
z eno punco si biu? se dz je padu sm mislu pridt pomagat pa te nepoznam da neb cudn gledu
pa semzdi da si iz storzevga grica? k sm sou ene parkat na planino pa sm vidu avto tm nekje al to ni isti? 
Nosim samo firmiranu odjeću... Na svakoj je ime firme u kojoj radim.
jp to sm jest pol.. sj nvem kva je hecal pr loki ampak sj veš k menaš mašino ponavad kej heca pol
hehe pa tud ja si prov vidu sm tm doma..
drgač pa nvem 8 ventilčkov mi je ušeč pa redkost mašine (kamor kličeš za dele nedobiš nč
).. čeprov sistem sesalnga pa izpušnga kolektorja na isti stran glave je totalno bedn..
če ti po pravic povem je bl zanimiv sestavlat avto sam kukr pa kupt neki sestavlenga
je pa res da je denarno poblematično pa časovno..
zdle ni dnarja za kej več za 16v ja ker rabm avto ker sm brez oz mam sam enga in je fajn, da mam neki.. za vozt.. in k kupujem bom logičn clia ubau.. pol pa k mam že use doma bom pa še gor zmetov kar je od tega avta ustal.. čeprov nevem za mašino bomo še vidl kako bo z dnarjem
drgač pa nvem 8 ventilčkov mi je ušeč pa redkost mašine (kamor kličeš za dele nedobiš nč
če ti po pravic povem je bl zanimiv sestavlat avto sam kukr pa kupt neki sestavlenga
zdle ni dnarja za kej več za 16v ja ker rabm avto ker sm brez oz mam sam enga in je fajn, da mam neki.. za vozt.. in k kupujem bom logičn clia ubau.. pol pa k mam že use doma bom pa še gor zmetov kar je od tega avta ustal.. čeprov nevem za mašino bomo še vidl kako bo z dnarjem
vem da je bl zanimiv sestavlat
najbols je da mas en avto s kerim se vozs okol, drug pa pol za sestavlat
ker unga k bos sestavlu bos mogu skos kj rihtat, in k ga bos najbl rabu bo kj crknil... moje mnenje
ce bos kdaj rabu ksno pomoč pa komot recs sm bliz doma

Nosim samo firmiranu odjeću... Na svakoj je ime firme u kojoj radim.
Mah ja pa ne
sam za začetek ne.. razmišlam u tej smeri, da nabavm dost lep avto za dost mau dnarja (to je pr clih bl tžko ampak dobr) ga poštimam in k me bo zadost hecov ( v planu je da bo pridn ) kupm neki za usak dan tole pa zrihtam za lepe dneve
Čeprov glede tega, da crkne ko najbol rabš lhko rečem, da mene nikol ni pustu a cedilu (trkam).. če pa že smo pa zlo hit poštimal in šli naprej.. no ok 2x je odletu nosivc za zajlo za gas ( enkat na RL enkat pa punci na cesti proti trzinu) ampak to je 5 min dela pa maš poštiman in se peleš ko da ni nč.. sam fora je da nesme drug avta vozt k če unmu crkne je težka
Drgač pa enkrat se treba dobit, da se spoznamo..
aja še par slikc od tegale avtočka kok je biv gniv in zakaj je blo to dobr da sm ga rasu (čeprov zdle se mi mau kouca k je tko lep snegec zunej)
to je voznikova stran sopotnikova je bla mal lepša..

zadej kjer pride prema gor (tista dva vijaka) mojstr je kvalitetno popravu z aluminjastim plehom in parimi kovicami

spredej je blo isto popravlen z alu plehom ampak sm ga že odstranu spodej se je prkazal tole...

tole je pa "štanga" k se skriva pod kolotekom (iz zunanje strani) pr motornm prostoru je gor menjalnik našravfan. rjo pa vidš šele ko daš kolotek stran..
torej tojeto zdej je v planu najdt neki malenkost lepše ohranjenga
ter brez popravila praga rajš vidm da ma lukno pa to kupm kukr da kupm "popravlen" prag in dobim tole kar je blo na tem avtu čeprov kako je majstru uspel pobarvat, da je barva spokala tko prfektno mi pa šezmer ni jasn.. ker osebno mi zgleda zanimiv..
Čeprov glede tega, da crkne ko najbol rabš lhko rečem, da mene nikol ni pustu a cedilu (trkam).. če pa že smo pa zlo hit poštimal in šli naprej.. no ok 2x je odletu nosivc za zajlo za gas ( enkat na RL enkat pa punci na cesti proti trzinu) ampak to je 5 min dela pa maš poštiman in se peleš ko da ni nč.. sam fora je da nesme drug avta vozt k če unmu crkne je težka
Drgač pa enkrat se treba dobit, da se spoznamo..
aja še par slikc od tegale avtočka kok je biv gniv in zakaj je blo to dobr da sm ga rasu (čeprov zdle se mi mau kouca k je tko lep snegec zunej)
to je voznikova stran sopotnikova je bla mal lepša..

zadej kjer pride prema gor (tista dva vijaka) mojstr je kvalitetno popravu z aluminjastim plehom in parimi kovicami

spredej je blo isto popravlen z alu plehom ampak sm ga že odstranu spodej se je prkazal tole...

tole je pa "štanga" k se skriva pod kolotekom (iz zunanje strani) pr motornm prostoru je gor menjalnik našravfan. rjo pa vidš šele ko daš kolotek stran..
torej tojeto zdej je v planu najdt neki malenkost lepše ohranjenga
hehe
je že odpotval na odpat