No takole, jaz imam sledeči problem pri Cliotu letnik 2003 1.4 16V motor. Do sedaj se mi je dvakrta zgodilo, da ko je bil zjutraj malo bolj mraz mi je avto ob prižigu cukal in nato ugasnil, ko sem ga ponovno prižgal in približno 30s malo pritiskal na gas se je to umirilo.
Pomislil sem, da je mogoče kriv slabo nastavljen zaug ampak me zanima še mennje koga, ki se malo bolj spozna.
Cukanje ob zagonu
Re: Cukanje ob zagonu
Lahko da se katera od tuljav poslavlja ali pa slabe svečke.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Možno, da je tuljava, ker kakor sem zasledil v servisni knjigi so svečke že parkrat menjali ampak se je prejšni lastnici ponovil problem nikjer pa nisem zasledil, da bi menjali tuljave.
kolk pa stane ta hudič : D
kolk pa stane ta hudič : D
+ zasledil sem po drugih forumih, da je pogost problem benciski filter pa svečke kot si omenil, benciski filter sem menjal takoj po nakupu, za tuljave pa nekateri pravijo, da so med prvimi vzroki za cukanje nekateri pa pravijo, da menjava svečk dela čudeže.
Če so svečke že menjane potem je verjetno katera tuljava. Lahko jih probaš malo prešpricat z wd40 mogoče bo kaj bolj za nekaj časa.kriss napisal/-a:+ zasledil sem po drugih forumih, da je pogost problem benciski filter pa svečke kot si omenil, benciski filter sem menjal takoj po nakupu, za tuljave pa nekateri pravijo, da so med prvimi vzroki za cukanje nekateri pa pravijo, da menjava svečk dela čudeže.
RenaultSport
Bom jutr mal poprobal, če je katera že zelo slaba in malo našprical. Baje so tele svečke pa tuljave kr problem pr kliotih