EX Renault Clio I 1.2 RT, 1995
Re: Renault Clio I 1.2 RT, 1995
Sicer nevem kok so črtice strgane, a če ni prevelka škoda lahko probaš z navadnim svinčnikom povlečt močno, jest sm tko na svojem starem cliašu "popravu" dve črtice.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Huh, svinec za popraviloiRenault napisal/-a:Sicer nevem kok so črtice strgane, a če ni prevelka škoda lahko probaš z navadnim svinčnikom povlečt močno, jest sm tko na svojem starem cliašu "popravu" dve črtice.
Gretje drgač ne dela, sem pa zadnjič tam kjer sem zahaklal hkrati še našprical malo WD-ja za boljšo prevodnost in je danes nekaj tam cvrlo... Torej, se očitno nekaj dogaja
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
da ne boš ti avta zažgal, šipo bo sigurno odrosilo, samo potem boš imel druge probleme 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ne, jst ga ziher ne bom! Ga mam preveč rad...
Sam, mam pa občutek, da bo sam od sebe zagorel en dan
Sam, mam pa občutek, da bo sam od sebe zagorel en dan
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
kaj ga matra ? ma vročino ? mogoče kšno pomoč prispevamo 
Mah, sej veš - servis kliče, bo pa mogu še malo počakat. Glede tvoje pomoči sva itak zmenjena, še vedno velja, samo da pride sredina marca, da gredo ti tehnični, gume in ostale pi*darije mimo. Hvala k*, Maja je nazaj v službi pa upam, da se hitro opomoreva 
Drgač pa se mu par malenkosti pozna, da ne štima. Cuka mrzel pri nižjih obratih, zadaj desno boben ne prime, diski neki ružijo na trenutke, meglenke morm zmontirat, zadnje motorčke zrihtat, ugotovit zakaj daljinec prime, ampak največ 50cm od avta, zrihtat gretje zadaj, olje, filtri, svečke, jermen, meglenke zmontorat, podmazat brisalce (žvižgajo, ko gredo nazaj), zamenjat zadnje zvočnike (jih je pes "zrihtal"), neki sem se menil za sub, zrihtat desno ogledalo (ga ne obrača)...
Glede na to, da se določene stvari popravljajo same, ko je ful mraz - pričakujem, da mi bo pripravil samovžig enkrat do začetka poletja
Drgač pa se mu par malenkosti pozna, da ne štima. Cuka mrzel pri nižjih obratih, zadaj desno boben ne prime, diski neki ružijo na trenutke, meglenke morm zmontirat, zadnje motorčke zrihtat, ugotovit zakaj daljinec prime, ampak največ 50cm od avta, zrihtat gretje zadaj, olje, filtri, svečke, jermen, meglenke zmontorat, podmazat brisalce (žvižgajo, ko gredo nazaj), zamenjat zadnje zvočnike (jih je pes "zrihtal"), neki sem se menil za sub, zrihtat desno ogledalo (ga ne obrača)...
Glede na to, da se določene stvari popravljajo same, ko je ful mraz - pričakujem, da mi bo pripravil samovžig enkrat do začetka poletja
a nimajo teli se daljinca na IR s tistim senzorjem pod stropno lucko, to na kaj dalj kot 50cm ne bo prijel 
A, potem je to normalno, da moram čisto do avta prit, da prime? Pa še do moram biti ali pri voznikovem ali pri sovoznikovem oknu - od spredaj ali zadaj ne bo prijel.. 
ja fora je da senzor vid lučko od kluča če je dan to pomen da morš bit bliži po noč se da pa tud iz 5 m al pa še kej več... uglavnam bistvo je da se vidta med sabo ..
tako ja, dobri primejo tudi par metrov od avta, eni pa nočejo
za začetek lahko baterije zamenjaš, ponavadi se precej pozna
za začetek lahko baterije zamenjaš, ponavadi se precej pozna
Sem dal novo noter pa na začetku sploh ni delalo - ok, če sem prišel 10cm od senzorja. Potem pa je začelo.
Koliko "posveti" ta IR lučka? Jst komaj zaznam, da se nekaj prižge. Je to ok?
Koliko "posveti" ta IR lučka? Jst komaj zaznam, da se nekaj prižge. Je to ok?
če nisi robocop ir svetlobe nebi smel videti
najbrž vidiš (rdečo) kontrolno lučko, tista samo pomeni da so baterije notri, sveti tudi če vse ostalo crkne
ir diodo poglej čez fotoaparat, on jo vidi, pa boš vedel kako močno posveti in za koliko časa
najbrž vidiš (rdečo) kontrolno lučko, tista samo pomeni da so baterije notri, sveti tudi če vse ostalo crkne
ir diodo poglej čez fotoaparat, on jo vidi, pa boš vedel kako močno posveti in za koliko časa
Ei, prsežem, da vidim neki malo rdečkastega v čisti temi
Aparat pa vidi lepo modro lučko. Zasveti za cca 0,5s.
Una kontrolna pa sploh ne dela... Je pa zanimivo vidit z aparatom, kar drugač ne vidiš
Je pa danes avto konkretno zaj*baval. Je blo zju3 res mrzlo in zmrznjeno vse.. Kar neki crkoval, kur*ež
Res bo treba te svečke in filtre čimprej. Samo 15ega čekalo 
Una kontrolna pa sploh ne dela... Je pa zanimivo vidit z aparatom, kar drugač ne vidiš
Je pa danes avto konkretno zaj*baval. Je blo zju3 res mrzlo in zmrznjeno vse.. Kar neki crkoval, kur*ež
ir je vrjanta da jo malenkost ardeče vidš.. drgač pa prek fotoaparata al pa telefona..
Men je delalo, ko sm pršov do avta in namesto da kluč utakneš v klučavnico prtisneš in se odklene sej nerabš iz 5 m
.. ne odklene se to iz 20 m al pa 50 tko kukr zdej pr tanovih.. Ponoč se odklene lahko tud od dle nekje cca ene 5 m od avta lahko tud več če je zadovoln.. Sam itak nerabš ko pridš zravn prtisneš in je.. ta centralno je lih tok, da ti kluča ni treba not tlačt.. 
Men je delalo, ko sm pršov do avta in namesto da kluč utakneš v klučavnico prtisneš in se odklene sej nerabš iz 5 m
Storz napisal/-a:ir je vrjanta da jo malenkost ardeče vidš.. drgač pa prek fotoaparata al pa telefona..
Men je delalo, ko sm pršov do avta in namesto da kluč utakneš v klučavnico prtisneš in se odklene sej nerabš iz 5 m.. ne odklene se to iz 20 m al pa 50 tko kukr zdej pr tanovih.. Ponoč se odklene lahko tud od dle nekje cca ene 5 m od avta lahko tud več če je zadovoln.. Sam itak nerabš ko pridš zravn prtisneš in je.. ta centralno je lih tok, da ti kluča ni treba not tlačt..
No sej glih to me je begalo in me spravljalo v smeh