My new Clio III RS CUP
Re: My new Clio III RS CUP
še dobr da maš stekla zavarvana... 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Vsaj nič ni polomnjeno 
Kdaj lahko pričakujemo slike?
Kdaj lahko pričakujemo slike?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
ja res.... so dobr odmontiral:):) slikce bodo predvidoma v petek popoldne... ker naj bi zadeva pršla k men takrat....
Čakamo slike!Damchy napisal/-a:ja res.... so dobr odmontiral:):) slikce bodo predvidoma v petek popoldne... ker naj bi zadeva pršla k men takrat....
Se malo bo treba potrpet.... se vedno cakam posiljko... v ponedeljek naj bi bila pri meni
No evo...
KONČNO so prispele.... zaradi resnosti dobavitelja z znatno zamudo....ampak ok...smo pretrpeli
Zadeva vsaj meni zgleda odlično... Zgleda definitivno boljše kot original rdeče...
Že res da ne stojijo tako kot originalne,ampak odstopanje je minimalno in se niti toliko ne vidi...
Jst in moje picajzlsko oko seveda opazimo...ampak overall zgleda odlično:)
Comments??

Boljše slike pa nardim zunaj...ko snegec skopni...ko se cesta posuši in ko Clio zarenči:):):):):)
Zadeva vsaj meni zgleda odlično... Zgleda definitivno boljše kot original rdeče...
Že res da ne stojijo tako kot originalne,ampak odstopanje je minimalno in se niti toliko ne vidi...
Jst in moje picajzlsko oko seveda opazimo...ampak overall zgleda odlično:)
Comments??

Boljše slike pa nardim zunaj...ko snegec skopni...ko se cesta posuši in ko Clio zarenči:):):):):)
Zadnjič spremenil Damchy, dne 09 Feb 2013, 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Očitno imaš na dropboxu privat galerijo, ker ne pokaže slik 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
ful hude slike res..
Ne delajo drgač, tku da kam drugam naloži. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Duli ne jamrej:):) Dropbox me je nekej hecau....
Zdj bi moglo delat:)
Fajn zgleda, ker je cel avto v sivo črni kombinaciji. Je pa sedaj tista nalepka na zadnji šipi že malo preveč za te zadnje luči, pa tudi drugače je to Honda-Renault zafrkavanje otročje, vsaj moje mnenje je tako. 
NORO!
če bi biu prasec bi si jih umislu tut jst..
če bi biu prasec bi si jih umislu tut jst..
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Super izgleda, veliko boljše kot prej, tud ponoč bo fajn =) Mogoče še embleme dol, in renault znak karbonski, ampak to je osebno mnenje=) Lep je ful:) Ta barva avta je res huda...
Kej veš obstajajo za megana tud kakšne z ledicami?
Kej veš obstajajo za megana tud kakšne z ledicami?

hudo lepo 
še eno sliko ponoč! zlo lepo zgleda...se pa pridružm dkrevsu in free_stylu, manj je več
brutalno bi zledal 
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Hvala vsem za pozitivne komentarje,...
O odstranitvi napisov se odločam že eno leto...in nikakor se nemorem odločit ali bi ali nebi.... Nevem no...
:):)
Znakci bodo črni....obvezno pravi karbon...sam trenutno se mi ne daje 100 evrov za oba... pride še na vrsto vglavnem:)
Nalepka gre pa itak dol... in je zaenkrat nebo gor nobene:)
O odstranitvi napisov se odločam že eno leto...in nikakor se nemorem odločit ali bi ali nebi.... Nevem no...
Znakci bodo črni....obvezno pravi karbon...sam trenutno se mi ne daje 100 evrov za oba... pride še na vrsto vglavnem:)
Nalepka gre pa itak dol... in je zaenkrat nebo gor nobene:)