števec sem zmontiru zdaj pa na dveh od teh kablnov ni nič, na dveh pa se prosti tek na števcu dvigne na 500obr/min in iberturaža na 2500 obr/min
torej neki ni vredu
upam da sem dal na števcu prav kabel, dal sem na 8-ko
PROSIM ZA POMOČ
edit: Milsm da je to glih d7f motor. Na 2 kabla morš dat da ti bo pravilno kazalo kr na enm kablu ti kaže polovično... pa umes usmerniško diodo na vsak kabl.
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
quattroooo napisal/-a:Motor je d7f
Si ti isto tako imel al kako??? Sam jst mnda nimam dveh cinspul
Tist k si ti rdečo označu morš 2 kabla olupit (izolacija) da prideš do bakrene žize pa pol povežeš en kabl na vsak oluplen kabl na cinšpuli... drugač ne znam razložit
quattroooo napisal/-a:Motor je d7f
Si ti isto tako imel al kako??? Sam jst mnda nimam dveh cinspul
Cinšpula je to k so 4-je kabli gor priklopljeni in konektor. Zdaj če nimaš 8 cilindrov imaš samo eno ja Na konektorju, ki si ga obkrožil moraš povezat 2 kabla.
S tem ko ju povezem na en kabl naredim kratek stik....
Al bi pol mogu na stevcu potegnat 2 razlicna kablna?
Sam pol pa nevem ktera dva sta na stevcu... Za enga vem
Dajte mi prosim pomagat to resit
če prou vidm maš 2 bela kabla rumenga pa oranžnega... 2 bela kabla morš olupit in povezat gor... ampak morš dat na vsak kabl 2 usmerniški diodi vmes da ti bo delal... pa nek upor da bo porabnik gor pa na maso avtomobila najbol kr na en želez v motornem delu. Težko je razložit z besedami. dej kako sliko števca iz zadnje strani da ti še pokažem na ker pin je treba kabl dat.