Pozdravljeni, danes zjutraj sem pri iščenju snega in ledu zlomil en tak zatič na brisalcu, ki vse skupaj v bistvu gor drži. Zanima me, če je to v komletu z novim brisalcem, ki ga itak moram zamenjat, al je to del mehanizna in sem zdaj v riti
je pa tastar twingo, 98`.
LP
jagnje napisal/-a:Pozdravljeni, danes zjutraj sem pri iščenju snega in ledu zlomil en tak zatič na brisalcu, ki vse skupaj v bistvu gor drži. Zanima me, če je to v komletu z novim brisalcem, ki ga itak moram zamenjat, al je to del mehanizna in sem zdaj v riti
je pa tastar twingo, 98`.
LP
Kakšen zatič? Brisalec drži na "ripnah" tam kjer je pritrjen z matico na 13mm ključ. Zdaj če se ti je tam odlomil je sam brisalec, če pa lahko vrtiš z zategnjeno matico je pa lahko notri mehanizem shodil
mislim samo metlico brisalca.
Metlica se vstavi v režo na tej "roki" in potem je nek zatič, ki drži to metlico noter. Zanima me, ali je ta zatič del metlice in bom dobil drugega, ko kupim novo metlico, ali je to del "roke".
LP
jagnje napisal/-a:mislim samo metlico brisalca.
Metlica se vstavi v režo na tej "roki" in potem je nek zatič, ki drži to metlico noter. Zanima me, ali je ta zatič del metlice in bom dobil drugega, ko kupim novo metlico, ali je to del "roke".
LP
Ponavadi je, če seveda isti zatič misliva Sliko nalimaj tako kot je nekdo že napisal