My new Clio III RS CUP
Re: My new Clio III RS CUP
Bojo šli pa megani bolj v promet 
+1Shusuglao napisal/-a: renault očitno rad dušo prodaja, jaz sem mnenja da pravi sport mora imeti turbino, drugače je samo honda
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Meni drugo ne preostane.Naslednji bo megan,seveda rs.error 90 napisal/-a:Bojo šli pa megani bolj v promet
podobno razmišljanje ja.... če nebo kaj bolj v rangu 300+ že v osnovi....
sm pa SKOR prepričan, da optimizirana npr. Civic Type R 01-04 papa odbijač serijskemu meganu 225.TuningBoy napisal/-a:+1Shusuglao napisal/-a: renault očitno rad dušo prodaja, jaz sem mnenja da pravi sport mora imeti turbino, drugače je samo honda
Damjan za tvoj avto sm pa itk že 10000x povedu, da to je to.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6865169&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;Damchy napisal/-a:podobno razmišljanje ja.... če nebo kaj bolj v rangu 300+ že v osnovi....
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
On je govoril o avtih ,ne o potujoči škatli.MyWay! napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6865169&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;Damchy napisal/-a:podobno razmišljanje ja.... če nebo kaj bolj v rangu 300+ že v osnovi....
Prav maš žižekrs....
tega nebi hotu za nič na svetu...probano...voženo cel vikend.... hvala lepa....
Požere 40 l na 100 km... premakne se pa = nikamor....
tega nebi hotu za nič na svetu...probano...voženo cel vikend.... hvala lepa....
Požere 40 l na 100 km... premakne se pa = nikamor....
No nekaj se pa le dogaja čez zimo....
Nekaj časa nazaj sem v temi "clio 3 slike predelav" naletel na tole slikico spodaj...

Hmmmm ja....nenormalno sem ze zaljubu v te luči....čeprav nekak nisem pristaš "lexus style" luči... ampak tele so nekak drugačne...čist črne ko so ugasnjene in se vsaj pomoje super podajo k celostni podobi avtomobila ki je v celoti v sivo-črni kombinaciji....
Idejo sem zaupal prijatelju Dano1987 in ok...zadeva je nekak obstala na mestu....jst sm potem malo na zadevo pozabil...
Sem pa prejšnji teden praznoval rojstni dan,kjer je bila na zabavi deležna tudi celotna dolenjska RS sekcija.... in kaj dobim za darilo..... ja ja... uganili ste.... črne LED lučke....
Originalne so že demontirane in čakajo na nov paket ki bo nadomestil tistega dobljenega,saj so prvotno prispele napačne lučke...torej navadne chrom,ki pa nikakor niso za nataknit...
:)
TOrej čakam nov paket,ki naj bi prispel ta tedn...
Mislim da bo izpalo zelo lepo.... bodo pa slike povedale svoje ko bo zmontirano...
:)

Nekaj časa nazaj sem v temi "clio 3 slike predelav" naletel na tole slikico spodaj...

Hmmmm ja....nenormalno sem ze zaljubu v te luči....čeprav nekak nisem pristaš "lexus style" luči... ampak tele so nekak drugačne...čist črne ko so ugasnjene in se vsaj pomoje super podajo k celostni podobi avtomobila ki je v celoti v sivo-črni kombinaciji....
Idejo sem zaupal prijatelju Dano1987 in ok...zadeva je nekak obstala na mestu....jst sm potem malo na zadevo pozabil...
Sem pa prejšnji teden praznoval rojstni dan,kjer je bila na zabavi deležna tudi celotna dolenjska RS sekcija.... in kaj dobim za darilo..... ja ja... uganili ste.... črne LED lučke....
Originalne so že demontirane in čakajo na nov paket ki bo nadomestil tistega dobljenega,saj so prvotno prispele napačne lučke...torej navadne chrom,ki pa nikakor niso za nataknit...
Mislim da bo izpalo zelo lepo.... bodo pa slike povedale svoje ko bo zmontirano...

Damchy napisal/-a:No nekaj se pa le dogaja čez zimo....![]()
Originalne so že demontirane in čakajo na nov paket ki bo nadomestil tistega dobljenega,saj so prvotno prispele napačne lučke...torej navadne chrom,ki pa nikakor niso za nataknit...:)
Mislim da bo izpalo zelo lepo.... bodo pa slike povedale svoje ko bo zmontirano...:)
Mislm da bo na tvojm avtu dobr zgledal! 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja ja....tudi jst mislim da bo zadeva kar lepo sedla gor.... 
Zgleda hodo.. čakamo kako bo na tvojmu.. sam na temle je hudo..
Aja pa na prvi strani ti slike nedelajo več...
Aja pa na prvi strani ti slike nedelajo več...
Da ti pa v domači garaži ukradejo zadnje luči z avta.....
:):)

kam ta svet pela