Tako, moj tretji avto je hkrati tudi moj sanjski. Do sedaj sem imel Clio 2000 letnik 1.4 8v, Xsara Picasso 2000 letnik 1.8 16v, zdaj pa Avantime 2.2dCi. Za dizla sem se odločil na podlagi porabe, navora, ter lastnih izkušenj, saj imamo doma še Citroena C8 2.2HDI in ga je neprimerno lažje voziti kot recimo Cliota ali Picassota

Ko sem ga dobil je bilo polno malenkosti za poštimat. Pokrov pepelnika se ni zapiral, pri vožnji po slabi cesti mi je sovoznikova stran A-stebrička v notranjosti padla na stol(lahko si predstavljate mojo faco, ko sem to zagledal
Obul sem ga tudi v nove gume, saj je imel na sebi letne, ko sem ga dobil.
Kumho -nevemtočnokaj- 17 col, prišle iz Nizozemske.

V glavnem avto je adijo pamet, še boljši, kot sem mislil da bo
Jutri grem po nove xenonke, ker mi zdajšnje svetijo rumeno, ko se ogrejejo, tako slabe so
Do sedaj je bila še vsaka vožnja doživetje. Vsi te gledajo, in se sprašujejo kaj hudiča je to
Povzročil pa sem tudi prometno nesrečo, v kateri pa aktivno nisem "sodeloval". Stal sem na križišču in čakal, da se promet sprosti, da zapeljem ven. Potem pa mimo pripeljeta Hyundai i30 ter BMW serije 5 E61. Hyundai lepo ustavi na prehodu za pešče, ki je par metrov naprej od križišča, voznik v BMW-ju pa me je gledal, kot bi iz marsa padel in ni videl, da je Hyundai ustavil. Tako da...je bil buc
Še par slik:

Obesek za ključe kupljen od @russia
Me je pa en prijatelj, ko se je prvič usedel v avto in videl velikost menjalnika vprašal, če nameravam koga z njim ubiti