ALIMENTAZIONE CONTROLLARE???
ALIMENTAZIONE CONTROLLARE???
Evo,tole mi je napisal,in avto več ne potegne,po ravnem še gre nekak ampak daleč od tega koker je šel,ko pa je treba mal moči za kkšn majhen hribček,sploh ne potegne,vem da je neki u vezi z krmiljenjem moči ampak se bojim da mi ni turbina crknla...gre se za scenica 2004 letnik 1.9.dci...drugače avto normalno uzge,tud spelje,ampak moči pa nima????je imel kdo že podoben primer ali pa če se komu sanja za kaj bi lahka slo...tud mašinca lepo teče,ni nič hrupa al pa žvižganja.kr na lepem se je to nardil???prosim za pomoč al pa kakšno mnenje...hvala lepa
Re: ALIMENTAZIONE CONTROLLARE???
aha,še to...sm se spomnu..to se mije nardil dve uri po tem ko sem tankal na petrolu,a je možna kakšna povezava s tem...pa diesel sm tankal:),,lp
Verjetno ti je avto vrglo v zasilni program če praviš da tudi nikamor ne gre. Na tester da se vidi kje je napaka. A lučka se je katera prižgala? Če bi ti šla turbina bi tudi kadil če ga pohodiš pa sploh.felo napisal/-a:aha,še to...sm se spomnu..to se mije nardil dve uri po tem ko sem tankal na petrolu,a je možna kakšna povezava s tem...pa diesel sm tankal:),,lp
RenaultSport
zdravo
ja lučka se je sam za servis prižgala,pa to mi je napisal,kar v prevodu pomen neki u zvezi z krmiljenjem moči,pa še to je lučka ugasnla pol in koker da ni nič zdej,ampak avto še vseen ne potegne,mal gre po ravnem,to j pa tud vse.....druzga pa nič....sej da bi turbina šla se mi tud mal zdi verjetn,ampak raj mal uprašam....lp
ja lučka se je sam za servis prižgala,pa to mi je napisal,kar v prevodu pomen neki u zvezi z krmiljenjem moči,pa še to je lučka ugasnla pol in koker da ni nič zdej,ampak avto še vseen ne potegne,mal gre po ravnem,to j pa tud vse.....druzga pa nič....sej da bi turbina šla se mi tud mal zdi verjetn,ampak raj mal uprašam....lp
Pozdravljen, sicer ne vem koliko ti lahko pomagam ampak napis je isti ko Check injection, torej je verjetno nekaj v zvezi z gorivom (Petrol, ki si ga omenil, pumpa, šobe,..). Vsekakor bo potreben priklop na tester potem pa naprej, ker lahko je tudi kaj drugega, kot recimo slab kontakt ...
Lp
Lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
hvala za mnenja...bomo priklopili na tester pa sporočim kaj je blo...če bi še kdo drug imel podoben problem...lp
evo...odkril napako..tester je pokazu,da je zablokiru EGR-ventil...seveda ga je potrebno zamenjat...lp
aha,še cena menjave(ventil,delo,tester..-270eur)...je to u redu oz. normalna cena...???
aha,še cena menjave(ventil,delo,tester..-270eur)...je to u redu oz. normalna cena...???
Huh, a toliko pride? Jst sem ga zamenjal sam, kupil pa ga za cca 120€ novega. Torej stroška 120€, 30min mojega časa, skodelica bele kave, čik in 0,5L vode 
Upam, da ti zdaj dela OK
Upam, da ti zdaj dela OK
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ga ne bi najprej dobro očistil?
če je zablokiru...pol pa tud vprašanje kok cajt bi to delal???jz sm ga kr zamenju...zdej dela kot mora....lp
Evo, tudi meni napisal isto. Zvečer tankam na Petrolu, zjutraj takoj to sporočilo na displeju. Avto se pa drugače pelje isto kot prej, ne čutim razlike. Mi alhko kdo pove kej je tisti senzor za pedalo za gas, da ga malo porukam, če je mogoče to vzrok? Drugače pa tester....kako se že pride do klubskega testerja?
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.