Novi Clio IV RS

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Re: Novi Clio IV RS

Odgovor Napisal/-a Duli »

Ne ne bomo tiho, ker ni nč tacga, če povemo da za en **** zgleda, pa če je še tako hiter. Avto pa kupiš zarad kombinacije obojega, ker če bi hotu hiter avto, bi se vozu z kakšnim Volvotom T5.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

Odgovor Napisal/-a Speedie »

Fuego mim si useku da je kr groza. Osnoven Clio ima porihtane linije in je v živo zelo spodoben avto (vsake oči imajo svojega malarja ampak nihče ne more reči da je grd). V RSa so pa sam luknje navrtali. Zadaj izgleda kot bi iz A3Ma avspuhe nataknili. Če ''športen'' in ''agresiven'' pomeni da ima avto spredaj luknjo od ene gume do druge in da zgleda kot traktor potem je to zelo agresiven avto. Pa ta usta spredaj me niti nebi motile če zgornja linija ne bi bila tako prekleto ravna (okrogel avto??).

Meni avto izgleda čisto nasprotje prejšnih modelov RS oddelka (pustimo performance ker dokler se avta ne pelje nima tuki noben za pametvat). Prejšnji modeli so imeli skrite malenkosti ki so izdale da gre za RS vozilo. Tu pri temle je pa dost očitno da gre za RSa če pa zgleda kot som z temi usti.
Aja pa tista črna letvica ki gre čez vrata je bil odličen dodatek ki je razbil monotonost na boku avtomobila. zakaj mora biti v barvi avtomobila mi ni jasno.
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
Duli

No sej tista letvica na vratih je pa že kr ene 3 generacije v barvi avtomobila, sem pa gledal RS3 Cup-a, pa mu prou paše v črni barvi letvica, ker naši RS-i imajo vsi v barvi avta, pa mogoče nebi slabo zgledalo, če bi mel v črni barvi. :)
Uporabniški avatar
Speedie
Kraj: za ovinkom.

Odgovor Napisal/-a Speedie »

Duli napisal/-a:No sej tista letvica na vratih je pa že kr ene 3 generacije v barvi avtomobila, sem pa gledal RS3 Cup-a, pa mu prou paše v črni barvi letvica, ker naši RS-i imajo vsi v barvi avta, pa mogoče nebi slabo zgledalo, če bi mel v črni barvi. :)
vem da majo že en cajt :)
sam na temmodelu bolj paše črna kot v barvi avta :)

edit:
takle bi biu moj če bi si ga kupoval. desno je moja verzija, levo sm pa neki zajebu pa je lip spodi mal popacan :P but you get the picture ;)
Slika
Slika
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe

Group B rally driver...the ballsiest creature alive!

Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Uporabniški avatar
Sport Driver

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

Sodelovanje se že opazi :mrgreen: :
Slika
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Duli napisal/-a:Ne ne bomo tiho, ker ni nč tacga, če povemo da za en **** zgleda, pa če je še tako hiter. Avto pa kupiš zarad kombinacije obojega, ker če bi hotu hiter avto, bi se vozu z kakšnim Volvotom T5.
Ma ja, to sem mislil na splošno, glede na prejšnje modele, ni letelo na nobenega specifično. Marsikdo je reku da je 200 pa precej grši kot 197, pa jim je zdej čist OK (tudi meni, v določeni barvi).

To, da so izpustili 3 vratno verzijo in da je na voljo samo avtomatik, pa sta razloga da me tud malo ne gane (poleg tega da mi je grd), pa tud če bo še ne vem kako hiter :wink:

Mi je pa všeč, da so vsaj težo zmanjšali, škoda ker niso tega mislili že pri 3 :(

Hja vidiš, če bi mel kej viška dnarja, bi si pa z veseljem privošču 850 T5 karavana :D
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Da se še jaz vključim v debato,pa povem svoje mnenje.
Kot prvič,mi vsi skupaj nimamo denarja za lepi avto,če se že pogovarjamo o lepoti in plus okusi so različni.
Drugič pa mene tudi najbolj moti,da ne bo tri vratnega modela.In samo zaradi tega lahko povem,da je to moj zadnji rs clio.In zaradi tega sem zeloooooooo razočaran. :cry:
Uporabniški avatar
Duli

3ke RS-a ni noben hotel ožat, ko je bil lepo poširjen. ;) Tega bi pa usi spreminjal zato, ker mu velik fali, da bi bil po izgledu podoben RS-u. :)
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Sport Driver napisal/-a:Sodelovanje se že opazi :mrgreen: :
Slika
Slika
Sej ne da je imel tako letev že Clio RS200 (torej Clio III)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Sport Driver

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

Teli dve sta si bolj podobni :wink:
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Saj boste počasi začeli pisati daljše poste kot jaz :)...

Drugače se strinjam s clio open, da ljudje (na splošno) res ponavadi delajo na spreminjanju. Mogoče niti ne toliko, da spreminjajo v obratno, ampak samo da spreminjajo, predelujejo. Žal pa potem tudi industrija to upošteva v prihodnje.
Čeprav Clio 197 kolikor sem sledil niti ni bil deležen naknadnih predelav :)? 197 je izdelek kot celota.

Kakorkoli pa se tudi v celoti strinjam s Speedie-jem. Določeni RS deli so nekako zgrešeni. Glede tistega fotošopa, meni osebno je lepše kot original. In če bi res pri Renaultu določene stvari, ki jih Speedie omenja, vsaj malo dodelali, bi znal bit vseeno malo bolj "hud" avto. Sedaj je pa res Clio 4 zelo všečen avto (sicer z ne prav posrečenim sprednjim odbijačem in felgami), Clio 4 RS je pa lep Clio 4 z dokaj lepim sprednjim odbijačem, lepimi felgami in grdim zadnjim odbijačem (pardon, tistim delom difuzorja) ter grdim zadnjim spojlerjem. Vse skupaj pa hkrati deluje nekako preveč "navadno" oziroma samoumevno.
Tako je potem ta RS res KrNek "RS", oziroma kot sem že napisal je lep "GT", torej to bi lahko bil GT Line paket za navadnega Clia.

Drugače se spomnimo nazaj, prve fotke in prvi testni so bili malo drugačni vsaj glede barvnih kombinacij:
Slika

Slika

Še vedno pa žal velja, kar se je že govorilo, da bo dejanski GT, verjetno lepši (kot celota) od RS-a :).
Če smo že pozabili:
Slika

Slika

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
bac

Odgovor Napisal/-a bac »

tuk, da vas nekatere mal pomirim.. Clio 4 bo obstajal tudi v 3-vratni različici..sicr ne takoj..bo pa. :D
Uporabniški avatar
bac

Odgovor Napisal/-a bac »

ja školka je narjena in videna ( ne iz moje starani )..in naj bi šla v "uporabo".. je pa zmeeeri tuki NAJ BI.. :D
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Kaj pa ksenon?
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Trovraten clio pride v prvih poletnih dnevih. Dobil to informacijo ze v lanskem letu s strani slovenskega clarksona :)
Odgovori