Megane II termostat

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
vran22
Kraj: Prebold

Megane II termostat

Odgovor Napisal/-a vran22 »

Pozdravljeni,

Imam problem pri Megane II 1.9dci 120KM. Zadne časa opažam da se mi motor ne zagreje na delovno temperaturo, dans sm ga meu prkloplenga na teseter pa sm opazovau temperaturo in se giblje od 70°C - 73°C.. Tut po števcu ne pride kazalec na tisto črtico kot je do zdej se segreu, tut pozimi.. ampk se vedno ustavi na tej meji..

Slika

Zgleda termostat prepušča vodo in jo sproti ohlaja.. Ka ve kdo kak je najlažje zamenjat termostat na Megane II ? Kaj je treba stran uzet da se najlažje zamenja?
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux :)
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Megane II termostat

Odgovor Napisal/-a Spula »

vran22 napisal/-a:Pozdravljeni,

Imam problem pri Megane II 1.9dci 120KM. Zadne časa opažam da se mi motor ne zagreje na delovno temperaturo, dans sm ga meu prkloplenga na teseter pa sm opazovau temperaturo in se giblje od 70°C - 73°C.. Tut po števcu ne pride kazalec na tisto črtico kot je do zdej se segreu, tut pozimi.. ampk se vedno ustavi na tej meji..

Slika

Zgleda termostat prepušča vodo in jo sproti ohlaja.. Ka ve kdo kak je najlažje zamenjat termostat na Megane II ? Kaj je treba stran uzet da se najlažje zamenja?
Tukaj ni najlažje :D Sneti moraš cev za vodo in pa prirobnico da zamenjaš termostat pa nekaj antifriza gre ven. Nato nazaj skupaj dobro prezračit in to je to
RenaultSport
Uporabniški avatar
vran22
Kraj: Prebold

Re: Megane II termostat

Odgovor Napisal/-a vran22 »

to mi je jasno da ni lahko..Mislu sm prostorno kok bi blo lažje,da lahko kamot ptides do termostata..da bi akumolator dau stran, al pa kj druzga za lazji dostop..
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux :)
Odgovori