Pozdravljeni
Zanima me, če bi šle na feltne ki sem jih dobil zraven Megane III GT Line opreme - Celsius, druge dimenzije gum? Sedaj so bile gor 205/50/17 ... zanima me če bi bile vredu z 225/45/17 - torej da ne bi gledale čez rob? Te informacije nisem nikjer zasledil. Glede homologacije je pa druga stvar in za v drugo temo...
lp,m
Feltne od Megane III - Celsius - Druge dim. gum?
Re: Feltne od Megane III - Celsius - Druge dim. gum?
Živjo.
Preveril in na voznikovih vratih je nalepka z dimenzijami pnevmatik in ustreznim tlakom tudi za mero 225/45/17. Po mojem mnenju torej ne bi smelo biti problemov, če montiraš 225/45/17, ker je zgleda ta dimenzija pnevmatik tudi homologirana za to platišče.
Lep pozdrav,
Simpa
Preveril in na voznikovih vratih je nalepka z dimenzijami pnevmatik in ustreznim tlakom tudi za mero 225/45/17. Po mojem mnenju torej ne bi smelo biti problemov, če montiraš 225/45/17, ker je zgleda ta dimenzija pnevmatik tudi homologirana za to platišče.
Lep pozdrav,
Simpa
Re: Feltne od Megane III - Celsius - Druge dim. gum?
Hmm ja... katerega Megana pa imaš? Ker moj Megane Berline 5 vrat, ki je isti kot na slikisimpa napisal/-a:Živjo.
Lep pozdrav,
Simpa
ima na vratih napisane druge dimenzije... prav tako je v homologacijskem kartončku zapisano le za tri dimenzije. 195/65/15 , (še ena:) ), 205/50/17. Oz. no... grem rajši še enkrat preverit na vrata, ampak sem skeptičen @edit: ups