Clio RS 2.0 16v

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kleva
Kraj: Izola

Re: Clio RS 2.0 16v

Odgovor Napisal/-a kleva »

domov je prišla še ena zverina, sicer nisem tip veliki in visokih koz ampak ta me je kr razveselila:)

in sicer VW Amarok 2.0 TDI 4Motion HighLine, letnik je 2011 ima pa 25.000km. Bil je v lasti porshe interavta in ga je vozil njihov direktor kod svoje vozilo.

dve slikice čist na hitro

Slika

Slika
Uporabniški avatar
kleva

tako pa je zgledal Clio danes ob 5ih zjutraj.

Slika
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

lep clio viden veckrat v luki koper....
Uporabniški avatar
kleva

R19-racing napisal/-a:lep clio viden veckrat v luki koper....
jap, delam tam:)
Uporabniški avatar
kleva

iz anglije prihajajo cup fedri, za mortizerje še newem verjetno bom kupu kaj novega. Pa še camber vijaki od eibacha bojo hmali doma:)

Slika
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

si vidu kaj ga dela yugic a XD
Uporabniški avatar
kleva

no pa smo končno dočakali cup sprednje mortizerje+cup vzmetenje:)

v slabi urci je blo vse premontirani + ker od kar sem ga kupu nisem menjal olja v menjalniku smo še olje zamenjali:)

avto je fullll umazan ker sem se vozil po umazanih cestah :S
Slika

pol pa je pršu še čuvaj :)
Slika

pa da boste verjeli da so ble ceste res umazane se je par minut pred mojim prihodom to zgodilo :S
Slika

aja še moji občutki pri vožnji, avto je trši sicer ne zabija ne nič ampak prijetno trši, v ovinkih ni nagibanja in tudi rit dosti lepše sledi vozilu. Sprednji konec se je spremenil neki manj vleče ven z ovinka, upam da bo z naštelanim camberjem še manj. Aja še najbol pomembno mi je to da res avto ni v poden zabit mislim da se je od prej cirka 1.5cm znižal.

v prihodnje bom še zadnji stabilizator zmontiral in to mislim da bo to:) mogoče še kašna dodelava ko se bom kej spomnil da me moti:)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

To je to za ta dnar :smt043

Še mal črnega spreja za sprednjo masko pa bo špica :D
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
kleva

malo sem gledal slike po pc-ju pa sem najdu slike mojega prejšnjega avta :)

Alfa Romeo 1.7 16v Boxer + dosti dosti predelav!
Slika

pa še slika motorja katerega mi ni nikoli ratalo dat v avto :(
Slika

Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Hudo, to je "isti" motor kot v 33, 130KM al koliko že? Daj malo predstavi, tud če je Renault forum :P
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
kleva

kmetek napisal/-a:Hudo, to je "isti" motor kot v 33, 130KM al koliko že? Daj malo predstavi, tud če je Renault forum :P
motor je v principu isti ima pa serijsko 132KM. Tu na mojemu je blo tako da generalka, portane in nižane glave, dodelana olna črpalka, druge odmične, druge vzmeti na ventilih+ lajšani ventili, lajšano vse kar se je dalo lajšat, jermenice vstrajnik in gred, itb-je ima že serijsko(malo sem jih dodelal), komplet izpuh iz inoxa, narejena elektronika, in diff od 1.3 AR 33 katrije je krajši. Cilj je bil okoli 160 konjew.

glede avta pa predelav še in še:)

Koni+H&R vzmetenje in mortizerji, Zavore od AR 155 V6 diski so bili 284mm+pletene zavorne cevi, zadnji stabilizator od 155 V6, ojačane roke in puše na komplet podvozju, spredaj camber koles 2°, recaro modular sedeži, short shifter... pa še kej se bi najdlo :)

so pa teme avtomobila na več forumih :)
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Veseli me, da si se odločil za CUP ampak....

Alfa je bila pa res kvalitetno zrihtana! 8) Kaj je prišlo vmes, da ni šel motor noter?
Uporabniški avatar
kleva

Symon napisal/-a:Veseli me, da si se odločil za CUP ampak....

Alfa je bila pa res kvalitetno zrihtana! 8) Kaj je prišlo vmes, da ni šel motor noter?
kaj je ta ampak?? :P

jah tako je blo da sem se usega skupaj naveičal in rabu sem novejši avto pa sem kupil cliota :)

je pa na alfi okoli 3000€ uloženega denarja pa uffff mojih ur verjetno še 3x več :) , pa policaji so začeli zezat ker je bla kašna pizdarijica pa so si avto zapovnili :S

bomo tudi cliota zrihtali sam počasi :)
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

ampak je letel na to, da je bila alfa pa res oreng zrihtana in mi je še zanimivejša. :lol: CUP fedri pa kar se mene tiče nimajo minusa, so primerni za vsak dan pa še uporabni na pisti. Ne moreš pa imeti dirkalne robe udobne tudi na cesti ali soft podvozja pa na dirkališču dobre čase.
Uporabniški avatar
kleva

aaa Alfa je bla moja lubica :), dosti x je rekla moja bivša da sem mel več Alfo rad kod njo :P

ja to verjamem ampak ti povem da s tistim avto po naših cestah je blo dovol 10km da te je križ bolel + policaji so dosti zajebaval. Da ti ne povem o zvoku. Menjalnik kratek tako da v 5. brzini pri 3000rpm je pelala 85km/h. Avto je bil čist neuporaben zato sem se naveličal. Pa iz principa za kej več nažalost ni bla nima dovol dobre zasnove da bi lahko bil hiter avto. Če bi na cliota uložil tolko denarja in ur se bi 200% bolše peljal kod se je to alfa. Je pa res alfo ne kupiš z glavo ampak z srcem :P

Sicer se je lepo peljal nimam kaj reč za tolk star avto je bla super:)
Zaklenjeno