zivjo
jaz imam problem pri renault megane letnik 2003 stari model 5 vratni (ni karavan)
namreč zadnja vrata sem preklopil v otroški način in sedaj se mi je pa zunanja kljuka iztaknila.
prosim za navodila kako naj to popravim.
L.p. Primož
zakljenjena zadnja desna vrata
Re: zakljenjena zadnja desna vrata
Ni druge kot da podreš vrata iz notranje strani. Zna bit malček zakomplicirano, ampak bi se pomoje dalo uredit zadevo bp.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: zakljenjena zadnja desna vrata
skrbi me da bi kaj polomu,je mogoče še kak drugi način da to uredim lp
Po moje nikakor, saj moraš prit do mehanizma in ga ponovno nazaj namestit da lahko odpreš vrata. Če nisi vešč podiranja se lahko oglasiš pri meni v delavnici pa poskusim zadevo popravit.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: zakljenjena zadnja desna vrata
Tako je.Drugje nimaš kje priti do mehanizma edino če boš vrata razrezuZiga00 napisal/-a:Po moje nikakor, saj moraš prit do mehanizma in ga ponovno nazaj namestit da lahko odpreš vrata. Če nisi vešč podiranja se lahko oglasiš pri meni v delavnici pa poskusim zadevo popravit.
Lp
RenaultSport
Tapete iz zadnjih vrat ni problem dol dobit. Prej vzemi ven sedeže ki se lepo staknejo potem pa samo odvijači 4 šraufe in porineš tapeto gor.
jaz sem se danes malo poglobil in odkril samo 2 šravba in sicer enega pri odpiralu za vrata in drugega pri držalu kje naj iščem še ostaledva
zahvaljujem se že v naprej
zahvaljujem se že v naprej
2 sta še čisto spodaj.