Zanimiva raziskava
Zanimiva raziskava
Že dolgo časa opažam dau porabnik Schik non stop neki za motorčke prostega teka piše
In sm v iskalnik napisu Motorček prostega teka.... in kaj se zgodii?? Ja mislm da več kot 50% postov mi je vrgl vn, kjer je uporabnik schick pisu da je potrebno očistiti ali zamenjati motorček prostega tega..
Nvm brez zamere amapk mislm da avto ni samo motorček prostega teka, tko da ja.. sam to sm hodu povedat
Seveda lahko to preverite tudi sami, lažje ga ja najdt pod "motorček prostega teka" kot pod "schik" ko vpišeš v brskalnik
za peskovnik velja, da sem lahko pišemo tudi razne izlive inteligence tko da ne zamnert zato pa imamo peskovnik
LP
In sm v iskalnik napisu Motorček prostega teka.... in kaj se zgodii?? Ja mislm da več kot 50% postov mi je vrgl vn, kjer je uporabnik schick pisu da je potrebno očistiti ali zamenjati motorček prostega tega..
Nvm brez zamere amapk mislm da avto ni samo motorček prostega teka, tko da ja.. sam to sm hodu povedat
Seveda lahko to preverite tudi sami, lažje ga ja najdt pod "motorček prostega teka" kot pod "schik" ko vpišeš v brskalnik
za peskovnik velja, da sem lahko pišemo tudi razne izlive inteligence tko da ne zamnert zato pa imamo peskovnik
LP
- lukeatluke
Re: Zanimiva raziskava
Če bi se pred odprtjem nove teme ljudje poslužili iskalnika do tega nebi prihajal.Tako pa vsak v paniki hitro odpre temo in napiše isto, znano, že objavljeno težavo.Tako je veliko tem o motorčku prostega teka, tesnilu na loputi zraka in vžigalnih tuljavah.
Rešitvi sta dve, ali ostaneš prijazen in znova in znova pišeš iste rešitve v vsako drugo odprto temo, ali pa paničnemu avtorju teme predlagaš, da naj uporabi iskalnik.Jaz imam raje prvo, schik-ovo izbiro.
Rešitvi sta dve, ali ostaneš prijazen in znova in znova pišeš iste rešitve v vsako drugo odprto temo, ali pa paničnemu avtorju teme predlagaš, da naj uporabi iskalnik.Jaz imam raje prvo, schik-ovo izbiro.
se strinjam, je treba razložit vsakmu posebaj ker pač tko je .. neda se usakmu neki brskat bla bla,,, tudi jst sm tak...
Govorim pa v tej smeri da ni za vse kriv motorček, tako to prakticira schik
Avto noče vžgati (očistite motorček prostega teka)
Avto cuka med vožnjo (prišel je čas da očistite ali zamenjate motorček prostega teka)
Avto ko je mrzu vžge ogret pa ne (sčistite motorček prostega teka)
Avto ne vleče tako kakor treba (očistite bla blaaaaaaaaaaa)
Najbolj je smešno to da nč od tega ne drži
Govorim pa v tej smeri da ni za vse kriv motorček, tako to prakticira schik
Avto noče vžgati (očistite motorček prostega teka)
Avto cuka med vožnjo (prišel je čas da očistite ali zamenjate motorček prostega teka)
Avto ko je mrzu vžge ogret pa ne (sčistite motorček prostega teka)
Avto ne vleče tako kakor treba (očistite bla blaaaaaaaaaaa)
Najbolj je smešno to da nč od tega ne drži
UUU, to pa je raziskava.
Zjutraj vstani in probaj avto vžgat brez gasa.
Zdaj pa pojdi en krog z avtom, da se dobro ogreje in ko prideš nazaj potegni ven konektor iz koračnega motorčka prostega teka.Edoedo napisal/-a: Avto noče vžgati (očistite motorček prostega teka)
Zjutraj vstani in probaj avto vžgat brez gasa.
Poleg tega je še miljon drugih možnosti da avto ne vžge... ne pa samo motorček prostega teka...
Še enkrat povem da je tole "peskovnik" tko da brez krega
Še enkrat povem da je tole "peskovnik" tko da brez krega
Se strinjam in se obenem opravičujem, da sem svoj stoti post napisal tako kakor sem ga. Ampak vseeno, napisal si da je najbolj smešno da nič od zgornjega ne drži. Čeprav tale informacija ni čisto točna, sem tudi v svojem postu napisal konkreten primer.
Lahko pa napišeš, da tudi moj post ne drži. Tudi če je tema v peskovniku, vseeno imamo lahko neko argumentirano debato na nivoju, ali pač ne?
Lahko pa napišeš, da tudi moj post ne drži. Tudi če je tema v peskovniku, vseeno imamo lahko neko argumentirano debato na nivoju, ali pač ne?
Obstaja tudi tretja možnost. Prehitiš omenjenega uporabnika, in mu daš ti tvoj nasvet
Najlažje je po vojni biti GENERAL! 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
obstaja še četrta možnost, da očistite motorček prostega teka haha..
Seveda mamo lahko debato na nivoju, amapk tko pravm brez krega
Vpišite v brskalnik motorček prostega teka in vam bo velik več jasno o čem govorim
Seveda mamo lahko debato na nivoju, amapk tko pravm brez krega
Vpišite v brskalnik motorček prostega teka in vam bo velik več jasno o čem govorim
zaklepam neumno temo!

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!

.jpg)