Renault clio 1.4 16v 2002 in prevelika poraba
Renault clio 1.4 16v 2002 in prevelika poraba
Zdravo
jaz se mučim z to mojo porabo use odkar mam avto ne spravim je pod 9 pa če se na trepalnice postaviš...
Menjal sem use filtre naredil velik servis, senzor temperature hladilne tekočine,senzor zračnega tlaka,tesnila na loputi in sesalnem kolektorju,lambdo sondo,svečke, poskusil z drugimi injektorji bencina, uglavnim ni da ni..
in moja poraba še veselo nad 9 in to pri relacijah
prosim za predloge kaj bi lahko bilo
Lp
jaz se mučim z to mojo porabo use odkar mam avto ne spravim je pod 9 pa če se na trepalnice postaviš...
Menjal sem use filtre naredil velik servis, senzor temperature hladilne tekočine,senzor zračnega tlaka,tesnila na loputi in sesalnem kolektorju,lambdo sondo,svečke, poskusil z drugimi injektorji bencina, uglavnim ni da ni..
in moja poraba še veselo nad 9 in to pri relacijah
prosim za predloge kaj bi lahko bilo
Lp
- lukeatluke
Re: Renault clio 1.4 16v 2002 in prevelika poraba
Je poraba po izračunu enaka potovalnemu računalniku? Sprašujem zgolj informativno.
ja približno saj sem tankal čisto polno in po 100km spet tenkal in ni bilo velike razlike mnda okoli 1dcl kar me je dosti presenetilo saj je ponavadi večja razlika
Lp
Lp
ne če vozim umerjeno po omejitvah..
kolega ma pa 1.6 16v pa ga goni do konca pa ma 8l/100km nw no
1.6 ponavadi manj žre kot 1.4, 1.2. A LMM ste tudi menjali?TheXPS napisal/-a:ne če vozim umerjeno po omejitvah..
RenaultSport
am glavni vzork je bla lamba ki mi jo je kao en mehanik prej že menju pa nw kaj mi je dal noter in je bla ze rjava pa to po 2 mescih zdj sem kupil org in sedaj je poraba okoli 7 tk da super...Spula napisal/-a:1.6 ponavadi manj žre kot 1.4, 1.2. A LMM ste tudi menjali?TheXPS napisal/-a:ne če vozim umerjeno po omejitvah..
LMM?
- lukeatluke
Res pošten mehanik, lepo da si končno na normalni povprečni porabi