Pozdravljeni,
pri sestrinemu meganu coupe 1.6. 16v 2001 letnik je preskočil jermen in je uničilo ventile,tako,da me zanima če kdo mogoče katerega poznam da ima glavo od megana coupe 1.6 16v letnik in jo prodaja?
Lp Miha
Megane glava motorja
Re: Megane glava motorja
Poglej kar za drugim motorjem,ker cena za samo glavo je približna ceni celega motorja jih imaš pa kr precej na avtonetu.
lp
lp
si siguren da je glava zanič?
Pozdravljeni
Zakaj se pa obstoječo ne uredi?? Zamenja zvite ventile, s polir pasto zbrusi sedeže ventilov, poravna motorno glavo in vgradi nazaj
Lep pozdrav
Zakaj se pa obstoječo ne uredi?? Zamenja zvite ventile, s polir pasto zbrusi sedeže ventilov, poravna motorno glavo in vgradi nazaj
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala vsem za odgovore.
Ja mehanik je reku,da se zamenja samo glavo motorja,tako da se je potem samo glavo motorja nekje dobilo. Avto se sedaj že rihta.
Lp Miha
Ja mehanik je reku,da se zamenja samo glavo motorja,tako da se je potem samo glavo motorja nekje dobilo. Avto se sedaj že rihta.
Lp Miha
To ti je pa rekel zato ker je sam zaslužil na glavi in še zasužil bo pri menjavi.lagunaman napisal/-a:Hvala vsem za odgovore.
Lp Miha
Če bi pa motor zamenja bi pa te ceneje prišo.
Ja sj to vem,da je zaslužu,da bi ceneje prišlo če bi cel motor zamenjov. Sam pač od sestre tip se je potem odloču tako kot mu je predlagov mehanik,čeprov sem mu jst pravu,da je bolje če menja motor,sam pač njegov avto,njegova odločitev.
Vseeno hvala za pomoč.
Lp Miha
Vseeno hvala za pomoč.
Lp Miha