Gre se za Megana 1.9 dti l.2000.
Cel dan sem se zajebaval z žarnicami in sediščem žarnice za osvetljavo ventilacije. Največ težav mi je delal slab kontakt ker so žarnice migetale in sem skoraj izgubil žiiiivceee!
In ko sem se dolgo takole zajebaval in pretikal kontakt ven, kontakt zraven, da sem stestiral če sveti; sem idiot nazadnje pri SKLENJENEM KONTAKTU vtikal žarnico s sediščem vred v konzolo za ventilacijo. Seveda očitno sem naredil kratek stik, saj med tem ko sem se zajebaval s kleščami in pritrjevanjem žarnice, se je vsa osvetljava armaturke naenkrat spremenila, odpovedala!! Tako mi zdaj osvetlitev ventilacije sploh ne dela, osvetlitev armaturke in ure pa le na minimumu česar ne morem pojačati z modulatorjem osvetlitve, oziroma ta sploh več nima funkcije.
Lepo prosim za nasvet, pomoč, ker me je to čist dotolkl
Sprobal sem vse varovalke v kabini jih pretaknil in vsako stestiral z novo, pa nič! Kje bi lahko še bilo, upam samo da ni kak računalnik ali kaj podobnega.
Ali naj grem raje k avtoelektričarju? Kak nasvet katerega mi svetujete v LJ, Šiška, pa da me ne bi odrl ko zajca?
Lepo prosim za pomoč.
Hvala