Forum (skoraj) redno prebiram že kakšno leto, tole pa bo moja prvo udejstvovanje - na žalost nič prijetno.
Lastim si (sem si) Laguna III grandtour l. 2009. 2.0 DCI, bordo rdeče barve, oprama Initiale paris. Reg.št. LJ GU-466. Znotraj bež usnje, avtomatik.
Vozilo je bilo ukradeno iz parkirišča na Bilečanski ulici 2 (nasproti picerije Mama mia), LJ - Štepanjsko naselje. Parkiral sem ga včeraj ob 16.15, danes ob 8.10 ga ni bilo več - na tleh je bilo malo stekla. Verjetno od zadnje trikotne bočne šipe. Uredil vse skupaj s policijo, čakam na zapisnik zavarovalnice....
Ker več glav več ve in več oči več vidi se obračam na forum... Bilokakšna info dobrodošla.
Še opis avta:
Bordo rdeča barva, letnik 2009 karavan, oprema Initiale paris. Ksenon žarometi, original initiale platišča 17 col, zadaj original priključek za vlečno kljuko. Znotraj bež usnje, avtomatski menjalnik, original DVD navigacija. Zadaj desno otroški sedež Maxi cosi Pearl rjave barve z isofix podstavkom in en kup igrač. Tablice so na avto prilimane in so brez okvirčkov. Zadaj desno na braniku manjša praska čeza parkrirni senzor. Vetrobransko steklo ni original renault,...
To je to od zunanjosti. Tega letnika s to barvo in to opremo je bilo na cestah bore malo oz. skoraj nič. V LJ mislim, da je nisem zasledil.
Tako, da če se jo slučajno kje opazi ali pa kdo zasledi kakšne novo oddane oglase za dele - npr. platišča+gume (sava eskimo HP), ksenon, airbage,... prosim če lahko sporočite.
Prilagam še dve sliki iz avto.neta pred nakupom vozila... (drugih nimam
Admin: če tole paše kam drugam prosim, da se prestavi.
LP vsem skupaj, Štefan