ura r5
Re: ura r5
nek ga ukradeš
fajn je da je direkt naprimer pr radiju maš direkt (en je direkt en pa čez klučavnco) mal morš pomert pa boš najdu..
ja bomo pa probali ce bo kaj.Storz napisal/-a:nek ga ukradešfajn je da je direkt naprimer pr radiju maš direkt (en je direkt en pa čez klučavnco) mal morš pomert pa boš najdu..
A to Campus-ka? Najbližje imaš na stikalu za 4 smernike (tam je stalni tok gor). Vsaj tako sem pred desetletji naredil jaz. Jahača na stalen tok, pa jahača na stikalo za gretje zadnjega stekla (da dobiš osvetlitev ure ob kontaktu) in masa. Seveda sem to predelal za vgradnjo ure iz katrce. Sej mogoče mam še kakšno uro kje...jure napisal/-a:od kje bi lahko potegnu tok za uro pri r5.namrec ura mi ne dela toka pa tudi ne dobi.varovalke cele
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
to bi se pa dalo lazje kot od radia potegnit.je vse na kupurobertp napisal/-a:A to Campus-ka? Najbližje imaš na stikalu za 4 smernike (tam je stalni tok gor). Vsaj tako sem pred desetletji naredil jaz. Jahača na stalen tok, pa jahača na stikalo za gretje zadnjega stekla (da dobiš osvetlitev ure ob kontaktu) in masa. Seveda sem to predelal za vgradnjo ure iz katrce. Sej mogoče mam še kakšno uro kje...jure napisal/-a:od kje bi lahko potegnu tok za uro pri r5.namrec ura mi ne dela toka pa tudi ne dobi.varovalke cele