ura r5

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

ura r5

Odgovor Napisal/-a jure »

od kje bi lahko potegnu tok za uro pri r5.namrec ura mi ne dela toka pa tudi ne dobi.varovalke cele
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Re: ura r5

Odgovor Napisal/-a Storz »

nek ga ukradeš :P fajn je da je direkt naprimer pr radiju maš direkt (en je direkt en pa čez klučavnco) mal morš pomert pa boš najdu..
Uporabniški avatar
jure

Storz napisal/-a:nek ga ukradeš :P fajn je da je direkt naprimer pr radiju maš direkt (en je direkt en pa čez klučavnco) mal morš pomert pa boš najdu..
ja bomo pa probali ce bo kaj. :wink:
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

jure napisal/-a:od kje bi lahko potegnu tok za uro pri r5.namrec ura mi ne dela toka pa tudi ne dobi.varovalke cele
A to Campus-ka? Najbližje imaš na stikalu za 4 smernike (tam je stalni tok gor). Vsaj tako sem pred desetletji naredil jaz. Jahača na stalen tok, pa jahača na stikalo za gretje zadnjega stekla (da dobiš osvetlitev ure ob kontaktu) in masa. Seveda sem to predelal za vgradnjo ure iz katrce. Sej mogoče mam še kakšno uro kje...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
jure

robertp napisal/-a:
jure napisal/-a:od kje bi lahko potegnu tok za uro pri r5.namrec ura mi ne dela toka pa tudi ne dobi.varovalke cele
A to Campus-ka? Najbližje imaš na stikalu za 4 smernike (tam je stalni tok gor). Vsaj tako sem pred desetletji naredil jaz. Jahača na stalen tok, pa jahača na stikalo za gretje zadnjega stekla (da dobiš osvetlitev ure ob kontaktu) in masa. Seveda sem to predelal za vgradnjo ure iz katrce. Sej mogoče mam še kakšno uro kje...
to bi se pa dalo lazje kot od radia potegnit.je vse na kupu :?
Odgovori