No torej, pred kakimi dvemi meseci sem kupil svoj prvi avto, Cio 2, L. 2000, 1.4 mašina, MTV. 150k km.
Sprva je bilo vse super, se je pa jasno pojavljalo vedno več malenkostnih napak. Od nedelovanja zadnje lučke za osvetlitev prtljažnika, pa lučke za osvetlitev tablice, pa 3. zavorne luči.. No pač, nič posebnega, stvari se je zamenjalo in je. Se je pa ob malce mrzlejših jutrih začelo dogajati, da avto cvili. Pa ne cvili namreč takoj ob zagonu, ampak ko se doda malce gasa oz. ko ga premakneš z mesta. Po minutki (domnevam ko se motor segreje malce) pa neha in ne cvili do naslednjega jutra. Nekateri omenjajo alternator?
No potem imam še eno vprašanje, pri speljevanju se mi je pred kakimi tremi tedni začelo nekaj trest. Se pravi, kot da bi bilo zadaj nekaj kar bi se ob speljevanju, ko se avto malo bolj trese (spet hladna mašina, kasneje se to ne dogaja!). Sm gledal najprej tretji varnostni pas, ki je pritrjen zadaj na stropu, pa ga magnet tako drži, da ga je že težko dol potegnat. Ima kdo kak nasvet?
No še tretja stvar; zagotovo je bilo veliko tem glede serviserjev, pa vseeno. Zaupam vam, da mi priporočite kakega dobrega popoldanca, ki bi mi februarja opravil en pregled vozila v nulo, plus naredil veliki servis. Pošteno in cenovno ugodno.
LP banda!