damjan napisal/-a:tolk dolg ze sprasujes, da ti drugega kot to ne morm rec:
LOTI SE
Nem se lotu kr tko., ker mi je bedn dat 300 jurjo za motor pa menjalnik pol bom pa lahk sam gledu....
Ker zanima ce bi sploh lahk prostorsko not spravu..... ce bi vsaj prblizn polosovine pasale..... razdalje pa tko..... ostalo se tko da preuredit.... sam te kljucne zadeve me zanimajo.
100% pase, sam bos mogu komplet z menjalnikom dobit! Ker 1.5 je mali motor, sam nosilce bos pa mogu prefukat, pa polosovine bo tud zanimivo, ce ne jih pa das onmu ko jih obnavlja predelat da ti pasejo, pa je!
Sam na splosno sm proti dizlom, dizli so za druzinske avte, petka pac to ni!
Je bil druzinski avtek pred casom..... pa men se vedn pomen nekaj kar je pac moje:)
Drgac pa komplet z menjalnikom ja..... nosilce vem da bo treba predelat.... to me sploh ne skrbi..... skrbi se me sam recimo to da pol kilerja nem not spravu ( ker je pac vecji potreben) ali pa da sploh ne bo dost prostora za komplet motor s turbino...... skratka sane izvedbe me ni strah... strah me je pol recmo takih blemov ki niso vec resljivi samo z znanjem in tehniko.... Ker hocem pa da se navzven vidi kot navadna petka.... tud homologacijo zelim nardit.... se prav pac prva in edina petka ki bi mela DCI motor.
Tis o dizlih pa..... sem bl jaz prvo tud ful proti dizlom.... pol pa so me stvari prisilile u nakup dizla ( sola sluzba oboje na drugem koncu... ne dan po 100 km... ) punca ki je bla 50 km odaljena od men.... poleg tega tko u povprecju nardil po 40.000km letno..... No pol pa ko sem kupi dizla.... pa ga vozu kake par mescev pa vec z dizla ne grem. Ko mas dizla enostavno noces vec bencinca.... ne mal ker je ze to reku.
Ne vrjamem da je motor kot tak vecji od tvojga zdle, ce te je strah za turbo, lahk nardis custom kolektor, interkuler lahk tud kak custom cist uspodi spredi speces, kiler pa lahk kr trenutnega uporabis! Ce bi se resno lotu bi ti zihr uspelo! Ej ce se da 1.9 16v spravit notr, pa je konkretna mrcina, sploh glava, pol bo tud tist mlincek šou not!
ni cist tko, 1.8 16V motorji so se iz casov ko so se petke delale in je bil princip vgradnje motorja skoraj enak. Pri DCi motorjih je pa tko lahko da bo slo brez problemov v kar dvomim, lahko pa da se bos zajebaval in mel stroskov se pa jos pa ne bo tko kot si si zamislu.
Hocem povedat, da spravis jo notr sam zdej odvisn s kaksnimi predelavami itd...
tešo napisal/-a:ni cist tko, 1.8 16V motorji so še iz casov ko so se petke delale in je bil princip vgradnje motorja skoraj enak. Pri DCi motorjih je pa tko lahko da bo šlo brez problemov v kar dvomim, lahko pa da se boš zajebaval in mel stroškov še pa još pa ne bo tko kot si si zamislu.
Hocem povedat, da spraviš jo notr sam zdej odvisn s kakšnimi predelavami itd...
GENESIS napisal/-a:A ve kdo za lepo ohranjen 1.7 turbo motor, z intercoolerjem, in a paše ta mašina na menjalnik
Da ta mašina paše na vse renojeve menjalnike ki so bili takrat v prodaji, drgac pa glej po salamoncih, in avto.netu za volvo 440 460 ali 480 1.7 turbo, volvotov interkuler pa žal ne boš spravu notr, je prevelik, no mogoce!
Pozdravljeni!
Imam Volvo 460 TURBO ( to je b18ft motor) in me zanima kje bi lahko dobil novo mapo za tuning motorja.
Če veste, bi vas prosil, da mi sporočite lahko pa me tudi kontaktirate na gsm.
Moja tel. št. je 041-785-952.
buzzy napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam Volvo 460 TURBO ( to je b18ft motor) in me zanima kje bi lahko dobil novo mapo za tuning motorja.
Če veste, bi vas prosil, da mi sporočite lahko pa me tudi kontaktirate na gsm.
Moja tel. št. je 041-785-952.
Lp! Tine
obrni se na urosr..on ima polno teh map za volvo 1.7 turbo motor