Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013
dejstvo je, da je novi clio rs razočaranje že v sami osnovi, 5 vraten clio je za penzionerje, rs je pa sploh nikakav. renault se je z tem rs-om tuk zajebu, zdj bi nas pa radi z nekimi poceni gnilimi forami pa čip šit lakirano plastiko pa nalepkam zavedli, da nebi mi opazil, da je clio rs beden, grd s 5 vrati, nič poširjen. navaden rdeč clio z črnim feltnam je lepši od rs-a, rs je pa tema... razočaranje tako, da ni za nikamor, kdor se zdj tolaž z raznimi (nepomembnimi) nalepkami pa bonbončki, si samo meče pesek v oči.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
tebe so pa res čisto razočarali
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
res ej, pa taku dobr bi lahku bil že na pogled, ker običen clio je res lep, prejšnja 3ka ni bla niti 10% tuk ušečna, pa so iz rs-a naredl pravga lepotca, klele so mel pa tuk dobro osnovo, pa tako razočaranje. šus lepu da saj ti opazš moje trplenje 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Včeraj v živo videl novega Clia tce, v rdeči barvi pred Kolosejem. Sem si res vzel čas in hodil okoli njega in kar se mene tiče v živo izgleda lepši kot na fotkah. Sploh ni visok ali ozek. Tako, da dizajn sem že prebolel, zdaj pa rabim še RSa peljat in dojet, da se tudi z 1,6t in avtomatikom dobro pelje pa mi bo lažje. 
x2Duli napisal/-a:dejstvo je, da je novi clio rs razočaranje že v sami osnovi, 5 vraten clio je za penzionerje, rs je pa sploh nikakav. renault se je z tem rs-om tuk zajebu, zdj bi nas pa radi z nekimi poceni gnilimi forami pa čip šit lakirano plastiko pa nalepkam zavedli, da nebi mi opazil, da je clio rs beden, grd s 5 vrati, nič poširjen. navaden rdeč clio z črnim feltnam je lepši od rs-a, rs je pa tema... razočaranje tako, da ni za nikamor, kdor se zdj tolaž z raznimi (nepomembnimi) nalepkami pa bonbončki, si samo meče pesek v oči.
bom zelo kratek.
kdor bi rad renault clio RSa nej si kupi twinga RS.
kdor bi rad renault clio RSa nej si kupi twinga RS.

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Prikazuje že temperaturo, vendar ne meri dejanske temperature, ker nima temp. sonde. Nekako izračuna vrednost (sem že pozabil kako). V glavnem, niso resni.skopusnik napisal/-a:etore, temp. olja ima že Clio RS200 (tisti z R.S. monitorjem), tako da ne dvomim da bo imel tudi ta. Morda ima Megane tudi za pritisk turbine...
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Evo, dons sm ga mel pa jaz na testu. Bil je pa 0.9Tce. Prvi vtisi so vredu. Motor vleče čist zadovoljivo. Poraba sm vidu da je bila 6.3l/100km.
Start&Stop je izklopljiv

S tem gumbom

Ko se vsedeš noter te pričaka tole:

Plastika na volanu ima precej grobe robove!
Izpiše se tudi koliko pasov je zapetih zadaj (v slovenščini)
Ps. Plastika na volanu ima precej grobe robove!
Povezava s telefonom je hitra.

Avto je mel Bose sistem. Za moj okus ima prešvoh base, in bi blo potrebno dodat samo še nizkotonca
potem bi bilo pa perfektno

Zgleda kar všečen

Prostora za serviseranje je dovolj, pa to ni mišljeno sarkastično

Tudi to ima

pritljažnik kar velik

Če je že kdo bil na Šmarjetni gori, potem ve da do vrha vodi strma cesta. No ta clio s tem motorjem jo lahko prevozi v 3. prestavi

In nazaj pri prodajalcu

To je vse
Start&Stop je izklopljiv

S tem gumbom

Ko se vsedeš noter te pričaka tole:

Plastika na volanu ima precej grobe robove!
Izpiše se tudi koliko pasov je zapetih zadaj (v slovenščini)
Ps. Plastika na volanu ima precej grobe robove!
Povezava s telefonom je hitra.

Avto je mel Bose sistem. Za moj okus ima prešvoh base, in bi blo potrebno dodat samo še nizkotonca

Zgleda kar všečen

Prostora za serviseranje je dovolj, pa to ni mišljeno sarkastično

Tudi to ima

pritljažnik kar velik

Če je že kdo bil na Šmarjetni gori, potem ve da do vrha vodi strma cesta. No ta clio s tem motorjem jo lahko prevozi v 3. prestavi

In nazaj pri prodajalcu

To je vse
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- Sport Driver
Slabo berešAvto je mel Bose sistem.
opaa, se oprosčam.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Nikol pa ne bojo znal nardit motorja.
Vazn, da so ledice, sminke in razlicne barve v notranjosti.
Vazn, da so ledice, sminke in razlicne barve v notranjosti.
In kaj je z njim narobe?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
A kdo kj drugac dela zadnje cajte slucajn? Men je bil motor cist zadovoljiv.
Tudi jaz sem včeraj testiral novega Cliota. Sicer samo 10min, tako da sem si ga lahko samo nahitro ogledal iz vseh koncev in naredil en kratek krog. In sicer imel se 90 konjskega dizla.
Za prvo predstavo je bilo. pelje se v redu, motor super potegne že od nizkih obratov, notranjost je lepa in dovolj prostorna. Materijali se zdijo vredu, armatura lepo mehka, samo preveč je te črne bleščeče plastike, preveč ceneno izgleda potem. Navdušen nad volanom, ki je dobro nastavljiv. Kar mi pa sploh ni všeč, so pa sedeži. Popolnoma nobene bočne opore nimajo. Spodnji del se čisto stisne in si kot na zadnji klopi, zgornji del je pa ravno toliko, da ne padeš ven ko obračaš avto. Pri hitrejši vožni skozi ovinke zna biti muka. Sedeže rešuje le to, da imajo tako kot volan veliko hoda.
Za prvo predstavo je bilo. pelje se v redu, motor super potegne že od nizkih obratov, notranjost je lepa in dovolj prostorna. Materijali se zdijo vredu, armatura lepo mehka, samo preveč je te črne bleščeče plastike, preveč ceneno izgleda potem. Navdušen nad volanom, ki je dobro nastavljiv. Kar mi pa sploh ni všeč, so pa sedeži. Popolnoma nobene bočne opore nimajo. Spodnji del se čisto stisne in si kot na zadnji klopi, zgornji del je pa ravno toliko, da ne padeš ven ko obračaš avto. Pri hitrejši vožni skozi ovinke zna biti muka. Sedeže rešuje le to, da imajo tako kot volan veliko hoda.
use se da sam če se če
ne, motorje zna samo vw delatFigo napisal/-a:Nikol pa ne bojo znal nardit motorja.
kaj je narobe z mopedom v cliu?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC

.jpg)