Moram napisati, da sem imel za vikend podobno dogodivščino na temo Apolla 13, kot ti in mi je branje tvoje prišparalo kar nekaj hoje
Za kaj je šlo? Se v soboto odločim, da je pa res lepo vreme, da bi lahko malce motor zalaufu in se odpeljal en krog, izgovor je bil, da moram na bankomat

Ga porinem iz garaže, se vsedem gor, dam kontakt in tk, tk, tk. Pi*da, prazen je. Probam še enkrat, leno zavrti in vžge. Super, ha, gremo, saj do bankomata se bo že tok napolnil, da ne bo panike. Jok, brate! Pridem, do bankomata, mi noče dat denarja, ne vem zakaj, se vseden nazaj na motor in... nč
Hm... probam še enkrat... nč... Porinem motor vkraj in se praskam po čeladi, kaj zdaj? Če ženo kličem mi bo glavo odtrgala, kaj jo kličem, pa zakaj sem sploh šel, pa tamalga sem zdej zbudu, pa voda je mokra in trava zelena... Vseeno pokličem, se ne oglasi in tako tuhtam dalje.
Potem pa eureka! Se spomnem tvojega posta in metanja varovalk ven. To bo to, vsaj tiste za luči vržem ven, ker skoz gorijo čim je kontakt in potem bi moralo biti dovolj štroma. Zmečem ven nekaj varovalk, probam, nč... preveč varovalk ven, tut štarter ne zagrabi, dajem nazaj noter eno po eno dokler štarter ne zagrabi. Probam... vrti, a ne vžge... ok, morda je še preveč varovalk ven.
V tem času že prehodim celo Brnčičevo od Mercator centra tehnike do Hyundaja, z 220kilskim motorjem ob strani. Zašvicu sem fuL
Pred zadnjim klancem se ustavim in zadnjič probam, če zdej ne užge, ga pa še teh nekaj metrov porivam, jebi ga... In glej ga kljukca... užge!